Ahojte . Chcem sa opýtať kedy vám prestali tehotenské nevolnosti som v 15tom týždni a niekedy mám dní kedy je to brutálne od rána do večera vraciam iné dni je to menej . Skončí to niekedy ? Už nevládzem a chudnem čo mne nevadí ale bojím sa o bábo . Ďakujem za každý odpoveď.
@vierabodi ahoj, síce som nevracala ani raz, ale celé dni mi bolo ,,zle,,. Čakala som zlepšenie do 3-ho mesiaca, do 5-ho, do 6-ho mesiaca.....A nič 🥴. Celý deň som niečo zajedala - nakrájané jablká, melón... A keď som chcela niečo sladké, tak som si dala a ľahla som si zdriemnuť. Užívala som Coccullline pri cestovaní, aby som to ,,dala,,. Poriadne som sa najedla až v nemocnici, keď som porodila 🤷🏼♀️
@vierabodi ahoj ja som v 14 týždni a mam hypermesis gravidium. Čiže dosť ťažké celodenné nevoľnosti. K tomu problém s jedením, lebo skoro vsetko jedlo mi smrdí a napína ma z toho. Schudla som už 7kg... tiež čakám každý deň kedy to bude lepšie .. inak kyselinu listovú si mohla kľudne brat už od začiatku, dosť sa odporúča v tehotenstve.. v lekárni nájdeš aj rôzne produkty na nevoľnosti napr zazvorove lizatka, malinove listy a podobne. Mne nič z toho nepomohlo. Skus si kúpiť aspoň tehotenske vitamíny, obsahujú okrem iného aj železo, ktoré je tiež dôležité. Ak ti budu ťažké na žalúdok, skus si tabletku rozdeliť na viac častí a počas dňa ich zobrať.. držím palce , aby ti bolo lepšie..
Ja uz ked bolo najhorsie, tak som sa zbalila a isla do nemocnice. Vracala som aj 10x denne a schudla 5 kg (co pri povodnych 44 kg bolo ozaj dost). Za 2 tyzdne ma dali dokopy a asi to aj pomaly odoznelo. A odporucam po duskoch coca colu a Dru tycinky ( to nam aj v nemicnici odporucali)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vierabodi ja som to mala tak isto, schudla som 6kg na začiatku, nevoľnosti skončili okolo 5teho mesiaca. Odporúčam používať kyselinu listovú. Na nevoľnosti som si kúpila lízatka v lekárni, občas pomohli 😊 držím prsty, nech to čím skôr prejde