Tehotenské nevoľnosti a nedostupný Torecan

ivka21
28. okt 2020

Žienky ako riešite teraz situáciu keď není torecan? mne doktorka predpísala este degan ale keďže kojím tak ho nemôžem. Pri prvom mi torecan veľmi pomáhal tak som z toho hotová, neviem co si pýtať aby sa mi aspoň trošku uľavilo.

kubkovamama
28. okt 2020

@ivka21 ahoj,Degan môžeš,len si načasuj vzhľadom ku kojeniu aby sa akurát to najväčšie množstvo nevylucovalo do mlieka práve v čase kojenia.Ale aj to ak nebudeš brat dlhodobo babenku neuškodí,to čo ide do mliecka sú stopové množstvá

fokuska
28. okt 2020

@ivka21 Torecan nie je? Je to len docasny vypadok, nevies? Aj ja ho mam predpisany, este sice mam nejaky, tak dufam, ze je to len docasne.

rarara88
28. okt 2020

A si si istá že torecan nie je? Moja skúsenosť spred pár mesiacov, v nemocnici mi tvrdili že je výpadok a že preto mi ho nedávajú.. keď sme začali obvolávať viaceré lekárne v meste, tak sme zohnali.. Radšej si pozistuj vo viacerých lekárniach či je naozaj výpadok

sonia1990
28. okt 2020

Ja mam doma 2 balíky torecanu ak by ste mala záujem mohla by som vám poslať poštou. Mne ho doktorka predpísala ale nakoľko už nevoľnosti nemám je mi zbytočný.

jajusa85
28. okt 2020

Ahoj ja mam cele.neotvorene balenie, som z lozorna ak ti to pomoze rada posuniem

ivka21
autor
1. nov 2020

No niesu cipky úplne prestali vyrábať, tabletky sa ešte vyrábajú mi poradila lekárnička. Tak som si dala predpísať tie.

fokuska
1. nov 2020

Jaaj cipky, ja picham injekcie, tam by nemal byt vypadok.

elementissa
1. nov 2020

Ja ešte tiež nejaké mam, možno aj čipky, tabletky určite. Ja som ich predpisane mala, ale nezaberalo mi to, cele tehotenstvo mi išiel Torecan, Degan a ešte jeden liek plus magnézium a dáke bcko do zily. Takže ja mam nevyuzivane torecany, keď chceš, napíš správu

slavka2611
14. dec 2020

@sonia1990 dobrý deň mate stále ten torecan? Ja by som si ho kúpila od vás. Je to moja jediná záchrana a nikde ho nemôžem zohnať 🙏

sonia1990
14. dec 2020

@slavka2611 áno mam ho nemusíte ho kupovať stačí ak mi pošlete za poštovné a pošlite adresu zajtra by som vám ho poslala 1 triedov idem do mesta. 🙂

sonia1990
14. dec 2020

@slavka2611 áno mam ho nemusíte ho kupovať stačí ak mi pošlete za poštovné a pošlite adresu zajtra by som vám ho poslala 1 triedov idem do mesta. 🙂

janasz06
21. dec 2020

@sonia1990 ahoj ak by mamina predomnou nezobrala mam zaujem
Potrebujem to pre krsnu co jej teraz zistili rakovibu a stale vracia tablety v sebe neudrzi

janasz06
21. dec 2020

@jajusa85 ahoj ak by mamina predomnou nezobrala mam zaujem

janasz06
21. dec 2020

@elementissa ahoj ja by som mala zaujem i cipky al by si mala.potrebujem to pre lrstnu teraz jej zistili rakovinu a neudrzi v sebe tablety nic.Dakujem

sonia1990
22. dec 2020

@janasz06 kľudne vám ich môžem poslať poštou ja ich nepotrebujem a mamina pred vami sa neozvala tak ak by som mohla potom poprosiť aspoň za poštovné poslať na účet.

janasz06
22. dec 2020

@sonia1990 jezis jasne mozme ip

jajusa85
26. dec 2020

@janasz06 v pohode mam ho stale neotvoreny 🙂

jajusa85
26. dec 2020

@janasz06 poslite do ip adresu poslem Vam ich

sonia1990
27. dec 2020

Torecan čipky som už darovala jednej pani.

janasz06
27. dec 2020

@jajusa85 pisem io

zuzana_zg
13. máj 2021

Ahojte, nema este niekto pls torecan cipky? Najlepsie ba a okolie,aj by sme osobne prisli zobrat. Dakujem zuzana

ullucka
2. jún 2024

@elementissa dobrý den mate ešte torec Cipky prestali ich vyrábať a mňa jedine tie môžu zachrániť aby som vynosila bábätko

ivka21
autor
2. jún 2024

@ullucka mne dala nakoniec urobit moja gynekologicka, v lekarni vam namiesaju. A pomaha aj magnezium.

ullucka
2. jún 2024

@ivka21
@ivka21 mne gynekológ povedal ze ak zistím procedúru ze mi dá recept ale ako to mam zistiť netuším a magnézium mi nepomáha nič

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre