Žienky ako riešite teraz situáciu keď není torecan? mne doktorka predpísala este degan ale keďže kojím tak ho nemôžem. Pri prvom mi torecan veľmi pomáhal tak som z toho hotová, neviem co si pýtať aby sa mi aspoň trošku uľavilo.
A si si istá že torecan nie je? Moja skúsenosť spred pár mesiacov, v nemocnici mi tvrdili že je výpadok a že preto mi ho nedávajú.. keď sme začali obvolávať viaceré lekárne v meste, tak sme zohnali.. Radšej si pozistuj vo viacerých lekárniach či je naozaj výpadok
Ja mam doma 2 balíky torecanu ak by ste mala záujem mohla by som vám poslať poštou. Mne ho doktorka predpísala ale nakoľko už nevoľnosti nemám je mi zbytočný.
Ahoj ja mam cele.neotvorene balenie, som z lozorna ak ti to pomoze rada posuniem
No niesu cipky úplne prestali vyrábať, tabletky sa ešte vyrábajú mi poradila lekárnička. Tak som si dala predpísať tie.
Jaaj cipky, ja picham injekcie, tam by nemal byt vypadok.
Ja ešte tiež nejaké mam, možno aj čipky, tabletky určite. Ja som ich predpisane mala, ale nezaberalo mi to, cele tehotenstvo mi išiel Torecan, Degan a ešte jeden liek plus magnézium a dáke bcko do zily. Takže ja mam nevyuzivane torecany, keď chceš, napíš správu
@sonia1990 dobrý deň mate stále ten torecan? Ja by som si ho kúpila od vás. Je to moja jediná záchrana a nikde ho nemôžem zohnať 🙏
@slavka2611 áno mam ho nemusíte ho kupovať stačí ak mi pošlete za poštovné a pošlite adresu zajtra by som vám ho poslala 1 triedov idem do mesta. 🙂
@slavka2611 áno mam ho nemusíte ho kupovať stačí ak mi pošlete za poštovné a pošlite adresu zajtra by som vám ho poslala 1 triedov idem do mesta. 🙂
@elementissa ahoj ja by som mala zaujem i cipky al by si mala.potrebujem to pre lrstnu teraz jej zistili rakovinu a neudrzi v sebe tablety nic.Dakujem
Torecan čipky som už darovala jednej pani.
Ahojte, nema este niekto pls torecan cipky? Najlepsie ba a okolie,aj by sme osobne prisli zobrat. Dakujem zuzana
@elementissa dobrý den mate ešte torec Cipky prestali ich vyrábať a mňa jedine tie môžu zachrániť aby som vynosila bábätko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivka21 ahoj,Degan môžeš,len si načasuj vzhľadom ku kojeniu aby sa akurát to najväčšie množstvo nevylucovalo do mlieka práve v čase kojenia.Ale aj to ak nebudeš brat dlhodobo babenku neuškodí,to čo ide do mliecka sú stopové množstvá