Ahojte, som na začiatku 8 tt a je mi hrozne zle. Nevraciam ale mám také nevoľnosti celé dni. Je to moje prvé tehotenstvo. Skúšala som acidko, kolu, keksy, zázvor , tehotenské lizatka a vsetko mi pomohlo len chvíľočku a potom znova zle. Ked jem, je mi zle, ked nejem tiez zle. Je mi zle aj z vody. Cez deň je to omnoho horšie ako rano. Nemáte este nejaký tip ? Ďakujem za pomoc !
Bola som už sedem krát tehotná, a žiaľ neprišla som na nič co by pomohlo🤭
Antimetil a vydržať. Mne sa to zlepšilo okolo 10tt
Bohuzial len vydrzat,ja cakam 4. a zas mi je zle..som v 12tt..cca stale to u mna zacne v tom 6tt a skonci niekde medzi 15-20tt..je to priserne, viem ako sa citis, mas jedinu vyhodu a to tu, ze je to prve tehu a nemas doma ziadne dieta o ktore sa treba starat. Mne je stale najhorsie vecer, vtedy bud len zvraciam alebo zujem zuvacku, co neviem vydrzat tu hnusnu chut v ustach..
@pramen32 tiez som mala na začiatku... nepomáhalo nic. Len fakt v malých množstvách som zjedla na co som mala prave vtedy chuť. Hocičo, aj nezdravé... bola som schopna 1x jest o 17.vecer napr. Jedine z čoho mi nebolo spatne bola surova karotka, sladká. Pila som Fatru po duskoch a Pepsi.
Ale mne to preslo cca. 4 mesiac.
@pramen32 Dobry den, ja to riesim takto: na nocnom stoliku mam tanierik, na ktorom mam bud pecivo, susienky, cokokvek co zvladnem zjest. A rano pred tym nez vstanem to zjem postupne, este v polospanku. Po vstani z postele cim skor ranajky. A potom doobeda pijem ladovu vodu s nastruhanym zazvorom. Skuste 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pramen32 vydrzat, nic mi nepomohlo. Trosku ale fakt trosicku pomahali tie lizatka, antimetil, cola... Alebo popcorn, kym som ho jedla, bolo dobre, ked som dojedla, zas prislo zle.