Čautee, je normálne, že mi nastupuje tehotenská nevoľnosť vždy po jedle? A ešte ráno hneď po zobudení. Ale to po jedle ma prekvapilo 🙄 bez ohľadu na to čo zjem, do pol hodinky mi je brutal zle. Vďaka
Normalne.. zobudim sa hladna - je mi zle. Vypijem pohar vody - je mi zle.. zjem nieco - tiez mi je zle😏A je uplne jedno,ze co.... tak som Si dnes dala kacku s loksami😂😂Muz sa smial,ze toto mozem😂😂Tak Mu vravim,ze je jedno,ze co Mi je zle zo suchej zemle alebo kacky, vyjde to za jedno😂Snad to uz konecne bude ustupovat, sme v 12tom tyzdni ..
Juuj ja kebyze mam nevolnost len po jedle a ráno, tak som stastna 😊 mne je zle snad kazdu sekundu dna. Najnovsie este aj v noci utekam z postele zvracat 🤪
Je to úplne normálne ja som pri dcére mohla prvé štyri mesiace jesť len salám s chlebom nič iné po inom jedle mi bolo vždy zle
Ano je to normalne, zajtra mam termin a mozem ti povedat, ze od konca januára nebolo dna kedy by mi bolo dobre 🤣
Moze to byt rozne, mozes reagovat na nejakunaj vonu, pripadne to ide iba tak. Mna Napoli hned ako som citila nejaky parfem, zvlast tie panske. Ono je to tazko predvidatelne. Potom mi napr bolo zle 8-20:00 a zrazu oki . Som si hovorila, ze tehu ma uradne hodiny 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
je to normalne 🙂 mne napr. bolo zle stale, odkedy som otvorila oci, kym som sla spat, nejako extra som nevracala ale tazko mi bolo a nadrapovalo ma riadne