Tehotenská nespavosť ma ničí

shawlin
24. jún 2023

Caute som v 21 tyzdni a skoro od zaciatku mam tento problem ze najprv zaspim na chvilu a potom uz nemozem spat az do rana cca do 5.00..o siedmej ma uz syn budi ..ja sa sice cez den rozbehnem ale nemozem takto fungovat dlho ved este kopec casu do porodu 😳 vie tu niektora z vas zatocit a touto nespavostou??? 🥺🥺🥺

svetlonos
24. jún 2023

@shawlin
v lekarni mi dali homeopatika na spanie. A to vstavanie poznam o piatej 🤣, dnes dokonca 4:30 - maminka ja uz som vyspinkamy, si aj ty dobre vyspinkana 😃 ?? Nieee nie som !!! 🤣 Mozno mas len blbe obdobie, ci vela rozmyslas, si malo unavena.
Opytaj sa v lekarni a od 16:00 vypni mobil/ pc alebo aspon nepozeraj do tych monitorov. Magnezium tiez pomaha na spanok.

rebrambora
24. jún 2023

Moje druhe tehotenstvo a taky isty problem. Som 22tt. Tym, ze som pred tehotenstvom bola dost aktivna a musela som to v prvom trimestri obmedzit, lebo som mala bolesti, teraz si to asi telo zase pyta. Od zaciatku 2.trimestra je moje telo viac fit a presne ako pises trosinku zaspat a potom nic. Rano by sa aj dalo, ale neda sa 😀 Co mi pomaha, je sa viac unavit, cize si pridam fyzicku aktivitu a nieco sa ucim.
ALE to vyhovuje mne a to zvladam. Cize iba vlastnu skusenost ti viem dat.
Lieky som nechcela brat, ale ak ti ide o placebo efekt ako tu uz mas radu, tak mozno skus.

obleckodogymu
24. jún 2023

Ja som 20tt a problém so spanim mám len taký, že akosi viacej sa mi dá cikať v noci😆väčšinou okolo 3-4hod sa zobudím a potom niekedy ťažko zaspávam. Koľkokrát zaspim už len nad ránom na hodinu a potom som celá pokazená.
Okrem toho sa ale snažím stále dosť športovať, tým pádom som unavená fyzicky a lepšie sa mi zaspáva aj spí. Toto mi pomáha všeobecné na spánok (pred tehu a aj teraz) 😊

barbora19911
24. jún 2023

@shawlin ..ja som 26 týžden a takisto nemôžem spať ale ja našťastie keď vstanem okolo 3:00 tak zalahnem okolo 6:00 a zaspím nejako do 10:30 aj dneska tak bolo 🙂 tak skús to aj ty tak či tak nezalomi ..

petruska173
24. jún 2023

35 týždeň a stále nespím. Od začiatku tehotenstva sa poriadne vyspím tak 1-2 noci v týždni, ale už som si na to asi aj zvykla. Zo začiatku to bol masaker, bolo mi z toho až do plaču, teraz to už tak neprežívam 😀

dadi30
24. jún 2023

@shawlin boze to poznam. Ja som nespala od januara az do porodu v auguste 😀 proste to neslo..nijako..a tie reci..joj len spi potom ako sa narodi uz nebudes..to mi malo akoze pomoct 🖕 sucitim s tebou..je to katastrofa..po porode sa to zlepsi..a fakt neviem ci to ma nejaky suvis ale dieta nam spi od 3 mesiaca celu noc 😀 tak snad to tak bude aj u teba 🥰

najulka
30. aug 2023

@shawlin
Presne ten istý problém zhruba od 20tt,vyskúšala som už hádam všetko, aj keď som unavená nezaspím potom som cez deň nervózna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre