Tehotenská nádcha

miankass
10. júl 2021

Ahojte, mali ste aj vy taky problém v tehotenstve že ste mali upchaty nos? Mňa to začalo trápiť včera a je to dosť nepríjemné aký nosny sprej môžem použiť? Alebo nemôžem žiaden? Ďakujem

july0
10. júl 2021

len morskú vodu z lekárne, vyležala som ju za 4 dni

sejbipi
10. júl 2021

Ja som dostala ako odporúčanie Nasivin pre detičky a takisto som používala Musonasal. Po cca týždni od pôrodu to zmilo samé, vďaka Bohu to moja sliznica zvládla

kristina1001
10. júl 2021

@miankass tiež mi bolo povedané že keď si dám nasivin pre deti od narodenia tak sa nič nestane samozrejme nie na kvantá

sejbipi
10. júl 2021

@kristina1001 presne, tiež som používala až keď bolo moc zle. Väčšinou v noci.

jullienka
10. júl 2021

@miankass morskú vodu z lekárne asi sa volala Mar a po 4 dňoch ma to aj prešlo 😉

minimie
10. júl 2021

Ten detský nasivin som používala až do pôrodu, odišlo to pri oboch tehotenstvách asi dva dni po pôrode. Snažila som sa to riešiť aj Vincentkou a sterimarom a ešte nejaká iná morská voda, ale bolo to úplne neúčinné. Ak to máš ako ja, tak jedine kvapky až do pôrodu ak sa nechceš v noci udusiť

danka56
10. júl 2021

@miankass ja mam už asi pätnásť rokov chronickú nádchu. Počas oboch tehotenstiev som mala tu nádchu úplne katastrofalnu. Prvých päť mesiacov som fakt reálne nevedela dýchať po ležiačky. Mne môj doktor povedal,ze keď to bude moc zle môžem si dať aj olynth. Dieťatko potrebuje kyslík. Počas dňa som si nedávala vôbec, ale v noci som si dala. Mam zdrave a krásne deti.

srferreira
10. júl 2021

Urob si doma solny roztok. Normalne kuchynsku sol do vody a prevar. Nechaj vychladit. A potom mozes striekat kolko len potrebujes. To bola moja zachrana v tehotenstve! 🙏

timetotime
10. júl 2021

trapilo ma to cele tehotenstvo :/ nezabralo nic, jedine co som si davala do nosa bola morska sol :/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre