Tehotenská nádcha

rebekita45
26. mar 2024

Ahojte, uz som zúfalá s tým mojim nosom 🙈 tehotenská nadcha,mam pocit ze je to cim dalej tym horsie.. musim si striekat sprej niekolkokrat denne, uz asi 2 tyzdne sa mi k uochatym dutinam pridala nadcha, kychanie, smrkanie neustále, ze ani ten sprej nema cas zaucinkovat poriadne🙈😏 neviem,ci to je alergia, alebo stále tá nádcha.. ale uz ma to dost obmedzuje,clovek je potom nervozny, ked sa nevie cely den poriadne nadychnut a k tomu uz aj malá tlači na pľúca 🙈 mate to niekto podobne? Ale nejake rady? Mam skocit na krčné, alebo?

gejb
26. mar 2024

@rebekita45 ahoj, nemám to až také zlé ako ty, ale bola som na ORL lebo mi k tomu aj zalahlo v ušiach a bála som a zápalu. Mudr. Len skonštatovala upchate dutiny a odporúčala preplach morskou vodou a detský olynth. Vraj treba len porodiť 🤷‍♀️ teda nejdem ta odhovárať od návštevy lekára ale tehotným sa boja čokoľvek predpísať.

sejbipi
26. mar 2024

Ja som to mala pri prvom. Stále som len menila spreje. 2-3 dni po pôrode to odznelo samé

michaelamiako
27. mar 2024

@rebekita45 ahoj.ja som mala upchaty nos od pozitivneho testu nonstop cele tehotenstvo a odznelo to sme tak tyzden po porode.s tym nic nenrobis len musis vydrzat.ja som bola cele tehu na morskej vode co mi ako tak trochu pomohlo.v tehotenstve je to uplne nornalne,len treba vydzrat.a tiez som bola s toho na nervy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre