Tehotenská depresia

2. jan 2025

Ahojte, mali ste niektorá príznaky tehotenskej depresie? Nie som si istá, či sú to “len hormóny” alebo sa u mňa niečo rozvíja, ale ak áno, rada by som to podchytila skôr. Aké príznaky ste mali vy? S kým ste to riešili vy? Ďakujem

3009
2. jan 2025

Ak tehotenská depresia tak sa rieši u psychiatra.

bielasovicka
2. jan 2025

Tehotenská, popôrodná, a ešte čo sa vymyslí ako ďalšia? 🤦🏼‍♀️

marhulka13
2. jan 2025

@bielasovicka keď si nezazila, radšej nič nepis, keď nemáš ako pomoct

zuzkaa1991
2. jan 2025

Ake priznaky mate??

marianarem
2. jan 2025

Kamoska mala. V prvom tehotenstve to nejako so zatatymi zubami prezila, v druhom uz brala cely cas antidepresiva. Vo velkej miere k tomu prispievaju hormony plus celkova unava, nedostatok spanku (mnohe zeny v tehotenstve zle spia). Ak by si mala problem zvladat bezne veci, alebo nedajboze nejake velmi cierne myslienky, tak treba ist za psychiatrom.

kiki68
3. jan 2025

Ja som mala, su to hormony , keby je horsie tak smer psychiater. Inak po porode mi hned presla, ako keby udrelo a vsetko v pohode.

kiki68
3. jan 2025

Inak ja som zas tehu a uz to nemam, mala som drobne vykyvy, ale to 2x a nie ako predtym. Ako fyzicky son viac na srot v tomto tehu, ale ze o dost a psychicky mega lepsie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre