Ahojte, mali ste niektorá príznaky tehotenskej depresie? Nie som si istá, či sú to “len hormóny” alebo sa u mňa niečo rozvíja, ale ak áno, rada by som to podchytila skôr. Aké príznaky ste mali vy? S kým ste to riešili vy? Ďakujem
Tehotenská, popôrodná, a ešte čo sa vymyslí ako ďalšia? 🤦🏼♀️
@bielasovicka keď si nezazila, radšej nič nepis, keď nemáš ako pomoct
Ake priznaky mate??
Kamoska mala. V prvom tehotenstve to nejako so zatatymi zubami prezila, v druhom uz brala cely cas antidepresiva. Vo velkej miere k tomu prispievaju hormony plus celkova unava, nedostatok spanku (mnohe zeny v tehotenstve zle spia). Ak by si mala problem zvladat bezne veci, alebo nedajboze nejake velmi cierne myslienky, tak treba ist za psychiatrom.
Ja som mala, su to hormony , keby je horsie tak smer psychiater. Inak po porode mi hned presla, ako keby udrelo a vsetko v pohode.
Inak ja som zas tehu a uz to nemam, mala som drobne vykyvy, ale to 2x a nie ako predtym. Ako fyzicky son viac na srot v tomto tehu, ale ze o dost a psychicky mega lepsie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak tehotenská depresia tak sa rieši u psychiatra.