Ahojte môžete mi prosím poradiť.neviem kde začať
ťaháme sa z kamarátkou už dlhe roky o vstah.raz som bol zadaný potom ona vždy bolo niečo . Preskákali sme si toho spolu dosť .Konečne som sám aj ona....boli sme na pár výletoch čo boli super a teraz som sa dozvedel že je tehotná a veľmi teším ,lebo som vedel že to bude naj naj mamina na svete.chcel by som spolu aby sme začali žiť mali spolu rodinu.Ona sa zamkla do seba prestala komunikovať a iba mi povedala že má tehot.depresiu a strašne sa boji čo ako bude.snazzim sa snov rozprávať ale nejde to...neviem nájsť cestu..strasne sa o nich bojím neviem čo mám robyt lebo ich veľmi ľúbim.dakujem
@instruktor1 čiže vy ste spolu boli aj neboli, lebo "vždy bolo dačo" a potom ste okamžite vhupli do tehotenstva? Ci ona je tehotná s iným? Ona chce s tebou mat normálne vzťah, ci len ty to veľmi tak chceš?
Depresiu jej už diagnostikovak aj lekár, alebo len ona si ju "určila?". Chce vôbec to dieťa?
@jaskolka dep. Diaknotikoval lekár bola to skôr náhoda že sa podarilo konečne sme chceli začať pomalí vstah od začiatku pomalí a všetko napostupno a stalo sa... .ja som dlho túžil po dieťati a ona ties len teraz je sklamaná a neviem......ako by som mohol byť prí nej a pomáhať jej všetko zvládať ľúbim ju velmi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tehotna je s tebou?