Tehotenská depresia

instruktor1
2. sep 2023

Ahojte môžete mi prosím poradiť.neviem kde začať
ťaháme sa z kamarátkou už dlhe roky o vstah.raz som bol zadaný potom ona vždy bolo niečo . Preskákali sme si toho spolu dosť .Konečne som sám aj ona....boli sme na pár výletoch čo boli super a teraz som sa dozvedel že je tehotná a veľmi teším ,lebo som vedel že to bude naj naj mamina na svete.chcel by som spolu aby sme začali žiť mali spolu rodinu.Ona sa zamkla do seba prestala komunikovať a iba mi povedala že má tehot.depresiu a strašne sa boji čo ako bude.snazzim sa snov rozprávať ale nejde to...neviem nájsť cestu..strasne sa o nich bojím neviem čo mám robyt lebo ich veľmi ľúbim.dakujem

zooeynka
2. sep 2023

Tehotna je s tebou?

jaskolka
2. sep 2023

@instruktor1 čiže vy ste spolu boli aj neboli, lebo "vždy bolo dačo" a potom ste okamžite vhupli do tehotenstva? Ci ona je tehotná s iným? Ona chce s tebou mat normálne vzťah, ci len ty to veľmi tak chceš?
Depresiu jej už diagnostikovak aj lekár, alebo len ona si ju "určila?". Chce vôbec to dieťa?

instruktor1
autor
3. sep 2023

@jaskolka dep. Diaknotikoval lekár bola to skôr náhoda že sa podarilo konečne sme chceli začať pomalí vstah od začiatku pomalí a všetko napostupno a stalo sa... .ja som dlho túžil po dieťati a ona ties len teraz je sklamaná a neviem......ako by som mohol byť prí nej a pomáhať jej všetko zvládať ľúbim ju velmi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre