Ahojte. Dievčatá, ktorým bola dg teh.cukrovka ,aké veľké detičky ste mali?
Môj vyzerá,že je o týždeň menší. Zajtra zacinam 38tt. Všetci hovoria,že koli cukrovke by mal byť väčší. Ďakujem
@zuzi0911 môj sa narodil s váhou 2340 v 39. týždni aj napriek tehotenskej cukrovke
@paulinkaa2 ahoj. Môj mal minulý týždeň okolo 2500g to som bola 35+3 ..a podla sona merania boli 34+nieco...a dnes 36+6 a merania 35+ .akože na jednej strane je dobre,že není veľký,ale na druhej dr podotkol ,že na cukrovku by mal mat viac...čiže nerozumiem tomu už...
@divokykonik teda,od coho to zavisi,keď niektoré detičky sú veľké a niektoré maličké...ďakujem 😊
ja som tehotensku cukrovku nemala a mal 4.5 kg a dlhy bol jak tyzden pred vyplatou 🤷♀️ cize ani tehotenska cukrovka automaticky neznamena, ze bude dieta velke, rovnako ako to, ze niekto nema tehotensku cukrovku neznamena, ze dieta bude mensie
no ja mam hypoglykemiu a mna strasia, že sa mi može aj 4kilove dieta narodiť, ale zatial mame bezne miery.
Pri kompenzovanej cukrovke nema preco byt vacsi. Velkost dietata zalezi hlavne od genetiky.
40+5 3720 g 49 cm, dodrziavala som "dietu"
Podla sona to aj sedelo, moja gyn/porodnicka mava velmi presne odhady.
Ďakujem vám veľmi dievčatá.
Máte pravdu. Vela závisí aj od genetiky . Ja sama som mala do 3 kg v termíne. A celkovo nemá byť po kom vacsi 😊 a ja som iba na diéte. Hodnoty mam dobre ,len občas sa dostávam do hypoglykemii tak zjem aj sladké atď....
Hlavne,aby bol v poriadku a je jedno koľko váži 😊🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zuzi0911 ahoj ja som mala tehu cukrovku pri prvej a mala 3800, pri druhom som nemala a mal 3670.
Myslím ze váhy sú v pohode.