Ahojte , mali ste niektora tehotenskú cholestazu ? Čo všetko vás svrbelo ? Mala som aj leukocity v moči tri križiky , a plus aj stopy bielkovín v moči ,svrbia ma dlane , a aj tak hlavne ruky kde si picham fraxiparin , ale idem zajtra na krv len som sa chcela poradiť mám aj fotku ako to vyzerá keď ma svrbí
Svrbeli ma strasne dlane a chodidla to najviac a potom aj brucho krk...utekala by som na pohotovost...cholestaza je vazna
@janka3179 Viesco utekaj na pohotovosť to je cholestaza a dosť rozvinutá nečakaj do zajtra najmä kvôli bábätku
@henka123123 a ako ste dopadli , ja som mala predpísaná flavobion , len doktorka gynekologička mi povedala že nemám ich brat , msm ísť rovno zajtra na gynekologiu, či čakať do utorka za výsledkami
@slavka1988 no momentálne nemám ísť ako až zajtra, pri cholestaza to aj mizne ? A opet sa objaví
Mňa teda veľmi svrbia dlane aj chodidlá aj celé nohy od kolien dolu aj brucho.... U mňa krvné testy nič nepreukázali ale na krv som šla hneď keď to začalo čo aj lekár skonštatoval že dobre že som prišla že to treba otestovať hneď ak by bol problém aby sa čo najskôr nasadila liečba takže by som nečakala do zajtra a už vôbec nie do utorka. A nechcem byť zla ale ty už si tento príspevok dávala, takže nechápem prečo si ešte na tej pohotovosti nebola
@janka3179 no mne sa to objavilo uz v 37 t. Zacali ma vnoci svrbet strasne.isla som na pohotovost.a uz ma nehali tam.v 38 t mi robili zas krv a uz len dosla za mnou lekarka ze zas dosli vysledky dost vysoke pecenove ze hned rano mi urobia sekciu..a tak aj bolo..ja by som sla na pohotovost
@henka123123 tak nemám ísť na krv zajtra ráno ?
@janka3179 ja by som sla na pohotovost gynekologicku oni rpedsa len tie vysledky tam maju skoro hned.ale je to na tebe..ja osobne by som sla
@henka123123 no tá to sa už aj môžem pobaliť rovno , a si mala al zlí moč
Mala som cholestazu, zlcnikove záchvaty ale nič tebou opisovane. Žiadne leukocyty v moci ani takéto zacervenanie/fľaky. Popravde riešila by som to pohotovostou.
@janka3179 Ano mne sa to objavilo o dva dni nič a potom už zas ale vi väčšom prípade Viesco ja by som aj taxikom isla aj niekoho poprosila nečakala by som do zajtra
@janka3179 ano mala som tam zvysenu bielkovimu.tak mi dalsi den som zbierala moc 24 hodin a merali mi tlak.mi vylucovali preemklamsiu(nemala som ju)
@henka123123 ja som mala stopy v moči
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skus napisat na Zdravotnici na MK