Tie ktoré ste mali, aké ste mali príznaky?
Som len 18tt a velmi sa toho bojim :( par dni ma svrbí telo na roznych miestach (najcastejsie tvar a chrbat, niekedy aj predkolenia), uz to je asi aj na ustupe pretoze to je lepsie, ale ja sa velmi bojim ci nejde o cholestazu. Ine prejavy na sebe nebadam. Poradnu mam az o tyzden a pol a neviem, ci cakat alebo ist skor aj ked to uz ustupuje. Zacala som sa pravidelne kremovat, tak ktovie ci zo nie je zo suchej pokozky. Vdkaa.
@domiklik moč mám výrazný skôr len keď pijem málo tekutín, inak keď pijem viac tak uplne aj priehľadný…
No a unavená som asi narovnako stále od začiatku…v 7tt som mala robené testy pečeňové v rámci preventívky u obvoďáka a hodnoty boli tip top, takže nejakú veľkú zmenu v únave nepociťujem..
Zajtra mi dr. nerobí, tak asi zbehnem v stredu no. Svrbenie je ale veľmi jemné, nič silné a výrazné, skôr len hlava pracuje a mám z toho dosť stres 😔
Tak asi skôr len hormony
@domiklik ďakujeem, ale radšej pojdem na krv, nech som kľudná🙏
Ved zavolaj gynekologovi a porad sa s nim, ci to staci riesit o tyzden alebo hned. Pokial sa to po kremovabj lepsi, bude to skor kombináciou tehotenske hormony, sucha pokozka, zima… natieraj sa poctivo a konzultuj s lekarom ked sa ti nieco nezda. Osobne si myslim ze toto ci popisujes nema nic s pecenou, ale krvne testy ti urcite urobia a budes na istom.
@anavixy ďakujem pekne, volala som dnes a povedala mi sestrička (keďže s lekárkou sa priamo spojiť neviem), že keď sa to zhorší alebo neprestane nech prídem..tak asi radšej pojdem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Treba ísť hneď a najlepšie s ranným močom. Iné príznaky okrem svrbenia - jasno žltý moc, únava (malo železa)