Som v 10tt a mam strašne ťažké dychanie a búšenie srdca... je to normálne?
10 tt? Keby si 30 tt pochopím lebo dieťa tlačí na orgány ale v 10om? Nemáš iné problémy? Astma, tlak, srdce?
@stellarstar nemusi byt, mozu za to hormonalne zmeny. Ja som to mala tiez, hlavne pru zmene polohy, vstavanie zo zeme, zo stolicky, potom sa to upravilo.
Moze nat nizky tlak a vtedy zvykne telo reagovat zvysenym pulzom.
Ale moze ist aj o vazny problem, jedna moja znama mala od 2 ciarok na teste vysoky tlak, pumpovali do nej vsetko mozne, nehladiac uz ani na babo, len ju musrli zachranovat. Babatko to nastastie prezilo a aj ho donosila. Takze sa treba aj odsledovat, ale zase nepanikarit.
Nie je, moze to byt vysoky tlak, u mna to bolo prave tym sposobene. Ja som nikdy nemala talk cez 120, zrazu bum cez 146. Odhalili to nahodne pri vysetreni. Ja som v 9tt zacala lapat po dychu
Tiez som to mala takto na zaciatku. A vsetky vysetrenia, vratane tlaku, ukazkove. Ale brala som utrogestan a podla lekarky to mohlo byt tym utrogestanom. Ked som ho v nejakom 12. tyzdni vysadila, tak sa mi aj to dychanie zlepsilo. Teraz v tretom trimestri sa mi to znovu vratilo, ale to uz bude asi tym, ako dieta tlaci na organy.
Ano tiez som to mala na zaciatku.. potom v druhom trimestri to preslo.
Tiež som to mala od 6tt a potom sa to ustálilo.
Aj ja to mám cca od 9 týždňa ale vacsinov keď sa mi zle dýcha tak mám nízky tlak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Asi áno, ja som to mala tiež od začiatku, od nejakého 6tt. Nevládala som vyjsť na 1.poschodie čo som funela.