Ahojte dievcata prosim vas chcem sa opytat ci to zazila aj niektora z vas. Som teraz v 10tt a druhy den mam bolesti na lavej strane podbruska nie krce ale take narazove ako keby taka tahava bolest je to take chvilkove a objavuje sa to obcas viac to boli ked sa zohnem ale aj ked sedim alebo stojim... :( velmi sa bojim keby som bola doma na Solensku tak si aj zajdem k doktorovi ale zijem v UK a tu to zdravotnictvo.... na ten prvy ultrazvuk som objednana za 2 tyzdne tak neviem ci pockat nechcem ani panikarit ale je to moje prve tehu tak ani neviem ake bolesti ma mozu srevadzat... :( myslite ze to moze byt aj tym ze sa roztahuje maternica? dakujem vopred za kazdu odpoved.
@kacenka2803 ahojky ano prvorodicka dakujem trosku si ma upokojila 🙂 nie nie musim poklopkat ze nastastie nerkvacam ani nic len ta tahava bolest ma trapi
@nikita32111 nestresuj sa bábätko všetko cíti na nete je spústa clankou o rozťahovali maternice prečítaj si ich a just relax 😃 držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikita32111 ahoj predpokladám prvorodička neboj sa rozťahuje sa ti maternica nekrvacas alebo nemáš iné problemi ?