Som v 8 tyzdni, mozem tabletky proti nevolnosti pri cestovani? Letime na dovcu a musim ich zobrat 🙏
Mne lekár predpísal Torecan, ale nepomohol absolútne, skús sa naň spýtať
My zajtra letime som v 11 a kupila som dake coculine ci nieco take tu raz odporucali
Zijem v UK, tu maju ine lieky, budem sa pytat v lekarni teda, chcela som vediet ci mate skusenosti a sa ci nieco mozme
@chirmed tie cocculine boli pre mňa zázrak 😄 aj keď teda ja som ich nebrala pri cestovaní ale celkovo na nevoľnosti. Nemusia sa zapijat iba sa cmulaju a môžeš ich fakt vo celkom množstve.
Ja odporúčam Aviomarin. Je dobrý na cestovanie autom, lietadlom aj loďou.
Cocculine
@chirmed však píšeš, že žiješ v UK, je úplne irelevantné, ake lieky sú na to na Slovensku. Na každom rohu máš lekáreň, vojdem dnu spýtam sa, kúpim a idem domov. “Problém” vyriešený maximálne do pól hodiny v závislosti od vzdialenosti lekárne od domu. Trvalo 7 minút, kym si dostala typ na liek, aj to na predpis, ja mam lekáreň 3 minuty autom od domu, už by som bola aj nazad a aj s vhodným liekom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@chirmed myslis Kinedryl? Ten sa nesmie. Mozes sa opytat dr., ci nie je nieco ine.