Syndróm lepivých doštičiek

esterka13
Včera o 11:45

Ahojte , diagnostikovali mi syndróm lepicych doštičiek na hematologii , som v 7 týždni až teraz som sa dostala k hematologovi lebo boli Vianoce , neordinoval a tak
Povedal že mala som už užívať aspirin protect 1 tbl
No začala som ju užívať dnes to je ten 7t
Pred týždňom som bola na gynde a vtedy bolo ešte všetko v poriadku len sa bojím si sa nieco nepokazilo keďže sa mi moje tehu príznaky zmiernili ha tento týždeň , ostala len bolesť pŕs
Čo na to poviete vy ste užívali od kedy tieto lieky pri podobnom probléme ? Dakujem

domka222
Včera o 11:49

Už pred tehotenstvom.

ivik4
Včera o 11:56

Ja som tu uz par x citala ze aspirin zacali brat spolu s fraxiparinom az ked sa potvrdilo teh. U doktora.
Ja som frax. Mala tiez az od cca 7 tyzdna.

Inak, priznakmi sa ale vobec neriad, priznaky som mala vyrazne este aj vtedy ked uz plod nezil a sla som na cistenie

domka222
Včera o 12:02

@ivik4 u mňa zase naopak. Príznaky razom ustúpili

petamich
Včera o 12:29

Uplne chapem ten stres, ak potrebujes a ukludni ta to, tak sa objednaj k lekarovi na kontrolu skor. Drzim silno paste!

Ja som mala iny hematologicky problem, ktoreho dosledkom bolo neudrzanie tehotenstva a fraxiparin a utrogestan som mala nasadeny od pozitivneho testu este pred kontrolou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre