Má niekto skúsenosť s takýmto ochorením? Môj 8 ročný syn sa cca 2roky trápi s opakujúcimi sa stavmi bolesť brucha c okolí pupka, zvracania, teploty, zhruba v 2-3 mes. intervaloch. Trvá to 24 alebo 48 hod a potom to bezdôvodne ustúpi, tak ako to rýchlo prišlo... Na posledy skončil v nemocnici, bol dehydrovaný a ja som chcela vedieť čo to spôsobuje. Bolo mi povedané, že má Syndróm cyklického zvracania
robili testy na gastre na lepok a tiez krv? moj kamos ma takuto formu celiakie, silne migreny mu sposobuju aj stopy lepku.
@mamajanulka môžem sa opýtať v akom štádiu je teraz toto ochorenie? Niečo podobné mame v rodine. Vyrástol z toho vás syn? Ďakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môj syn (13)má tiež opakovane zvracanie už asi 3-4 roky až teraz som sa dozvedela ako sa to presne volá neurológ mi povedal že je to forma migrény zatiaľ bolesti hlavy nemá ale ja trpím dosť silnými migrénami tak možno očakávať hocičo. Väčšinou mu to zvracanie začne v noci a ráno a v priebehu dňa to z ničoho nic prejde opakuje sa mu to v približne v mesačných intervaloch ale len počas sk.roka- cez prázdniny je zrejme viac uvoľnený tak s tým nemá problemy.