Syna svrbia nohy

zuzu100
11. aug 2017

Dnes rano moj syn sa srazoval ze mu svrbia nohy....toto som nasla ....obrovske stipance....co tomoze byt? Blchy?

zuzu100
autor
11. aug 2017

silver84
11. aug 2017

nespomina si ze by ho postipali take mini musky? teraz su dost rozsirene a velmi vela ludi reaguje takouto formou. kamoska to tak mala ked pracovala v zahrade. pomohla gafrova mast pomiesana s octanovou, vnutorne fenistil kvapky.

daduska_maminka
11. aug 2017

Podľa mňa to štípance niesu to by mal pľuzgiere a aj na iných miestach tela. Skor nejaký exzém ...skúste natrieť alpou teatree olejom ak si myslíte že sú to štípance a ak by išlo o exzem by som skôr použila bepanthen 🙂 ale najlepšie riešenie by bol lekár 🙂 môže to byť čokoľvek

zuzu100
autor
11. aug 2017

Uz mam aj ja aj dcerka stipance...tie nase su urcite od blchov....druhy den sme na dedine...tu suseda ma macky a vzdy ked sme tu mame stipance od blchov....ALE....taketo obrovske nie....mozno ze syn ma alergiu na stipance?

babatkoo
11. aug 2017

Dajte si Fenistil gel na to alebo aj kvapky

takaakoty
11. aug 2017

Nema alergiu na nove sandale?

ikonica
11. aug 2017

@silver84 myslis muchnicky? tie stipance od nich vyzeraju inac

zuzu100
autor
12. aug 2017

Dala som mu dithiaden....uz nesvrby tak velmi....ale vyzera to tak isto....uvidìme do pondelka....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre