Svrbiace dlane v tehotenstve

paulina114
24. jan 2022

Ahojte mamičky. Chcem sa vás opýtať či máte s tým niektorá skúsenost alebo ste o tom počuli. Som v 25tt a už pár dní má svrbia dlane, mám na nich vyrážky a sú také začervenane. Našla som jeden článok, že to môže byť spojené s pečeňou a dokonca to môže ohroziť aj bábätko. Toto je moje druhé tehotenstvo a pri prvom som to vôbec nemala. Mali ste to niektora alebo ste o tom aspoň počuli ? Ďakujem 🙏

mishell8
24. jan 2022

@paulina114 Ahoj.Mňa svrbelo brucho...ale to už ku koncu tehotenstva..dr ma odbil tým, že preto že sa koža naťahuje....nakoniec som mala popôrodny hellp syndróm - zvýšené pečeňové testy, tlak, pichali mi injekcie na riedenie .určite by som to prekonzultovala s dr.

slavkajurko
24. jan 2022

@paulina114 ja som s tým skončila pri oboch tehu v nemocnici. Začalo to tým ze ma svrbeli dlane. A bola z toho tehotenská cholestaza. Takze ešte dnes volaj doktorovi a zajtra asi pôjdeš na krv. Lebo babo to môže ohroziť. Ale neboj, keď sa to lieči tak to bude ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre