Ahojte som v 37tt a mam pocit svrbenia dole,doktor mi bral ster vsetko je ok. Viete mi poradit nejaky volnopredajny krem alebo nieco? Moze to byt z prasku alebo z tesneho spodneho pradla.
Skus zmenit kozmetiku, ja som toto mala z novej peny do kupela a ked som ju prestala pouzivat tak sa to stratilo. Inak IDELYN Beliema Expert Intim Gél aj ten ich kremik su fajn.
@beatrice1111 ahoj, ja mam rovnaky problem, som 33tt a uz to trva nejaku chvilu, jeden den dobre druhy des a hruza, potom zas 4 dni dobre a takto dokola. Gyn mi tiez povedala, ze infekciu ziadnu nemam, ze sa to stava pri nedostatku zeleza. Je pravda, ze odkedy ho uzivam, je to ovela ovela lepsie..tak neviem, ci je to “v hlave”, ze to preslo pri tom zeleze, ale kupila som si aj Saforelle umyvaci gel a aj upokojujuci krem a zatial klop klop pomohlo 🤷🏻♀️🤗
@luc308 akurat dnes mi volal doktor ze som chudokrvna 😀
@beatrice1111 tak zeby to predsa malo nieco spolocne 🤔😅lebo mne ked to povedala doktorka vravim si, ze ok no, vsak ty vies, ale prislo mi to divne 😂🙏🏻🤭 tak prajem nech ti to skoro prejde 🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@beatrice1111 ak je vyter negativny, skus napr. krem Vagisan na zvlhcenie sliznice.