Svrbenie v tehotenstve

29. okt 2023

Ahojte som aktuálne 31 tt neskutočne sa svrbia chodila a dlane na rukách celú noc som nespala myslela som si že mám asi pleseň na nohách v lekárni som si kúpila aj sprej a asi 3 dnj si ho dávam nezaberá viem ako vyzerá pleseň na nohách ale moje nohy a ruky tak vôbec nevyzerajú 😃neznesiteľné ma to svrbí dočítala som sa že môže ísť o cholestazu čo mám robiť?? Stačí keď zajtra zavolám komu gynekologické alebo obvodnej a poviem km že má smútočné svrbia dlane a chodidlá? Poraďte mi prosím vás ďakujem.

diaalex
29. okt 2023

Zavolať gynekológovi

jj298
29. okt 2023

Aj mna vsetko svrbelo. Hlavne ked som robila nejaku aktivitu. Je to hlavne o hlave.

lula3108
29. okt 2023

Urcite hned zajtra rano ist ku gynekologovi na ober krvi nech skontroluju pecenove testy. Mna mierne svrbelo dlane dva dni a o tyzden na to som bola hospitalizovana a malu museli vyberat kedze som mala hrozne vysledky. Samozrejme to nemusi byt tvoj pripad ale cholestaza nie je sranda

jezatka
29. okt 2023

Ja som ležala 2 tyzdne v nemocnici so svrbením. Hodnoty som mala len hraničné ale chceli ma sledovat.

verora
29. okt 2023

Okamzite smer gynekológia (pojotovost). Môže is o cholestazu. Treba vyšetriť pecen.

xsuzannex
29. okt 2023

Zajtra volat dr a vezme ti krv.. pecenove testy + zlcove kyseliny (hlavne tie, su pre dieta toxicke).. z troch tehotenstiev som toto mala 2x, nastastie az ku koncu tehotenstva. V prvom pripade som bola hospitalizovana od 38tt az do porodu, davali mi lieky. V druhom pripade, kedze som uz mala doma dve deti tak som si vybavila ze som lieky uzivala doma a chodila na krv kazdy druhy den. Zlcove kyseliny sice klesli ale dr uz ma takto nechcel nechat tak uz ma chcel hospitalizovat. Nastastie vecer pred nastupom do nemocnice mi doma praskla voda.. ale tiez ma svrbeli hlavne ruky a nohy, je to des, urcite to nezanedbaj..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre