Svrbenie tela v 13. týždni tehotenstva

sasen23
29. mar 2024

Ahojte, som v 13tt a posledne dni mam ako keby alergiu na tele a extremne ma svrbí tvar, pod prsiami krk a dekolt, do toho mam extrémnu unavu ale to je asi bezny príznak tehotenstva. Stretli ste sa stym niekto? Pretože som citala ze svrbenie tela moze mat spoločne niečo s pečeňou tak neviem..

wishes
29. mar 2024

aj ja som to mala… stale to preslo, vratilo sa atd… 🙂

andrea2323
29. mar 2024

@sasen23 ja som to presne mala na začiatku tehotenstva, červené svrbivé fľaky som mávala v takých oblastiach ako ty.. potom to prešlo ☺️skús si odsledovať, či to nie je aj po nejakom jedle.. keby to trvá dlhšie tak povieš gynekológovi alebo obvoďákovi 🙂

minesasubu
29. mar 2024

Mne to začali po porode brala som fenistil a bolo ok , spytaj sa gynekologa

danyelia
30. mar 2024

Ahoj, nechcem strašiť, ale u mňa to bola rakovina...smer lekár a sledovanie ďalších prípadných príznakov (nočné potenie, zimnica, nadmerná únava, chudnutie, zhoršené svrbenie či výsyp tela po požití alkoholu...) PS: všetky tehotenské vyšetrenia krvi boli ,,super,, chorobu odhalilo až vyšetrenie onkomarkerov z krvi po objavení hrčky na krku...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre