Ahojte , viete mi prosím vás poradiť? V nedeľu som začala 32tt. V noci ma začala svrbieť pokožka na krku , zišlo mi to na prsia , ako som sa poškriabala nevedela som prestať , doškriabala by som sa aj do krvy, cez deň to postupovalo ďalej a už mám vychádzané aj celé bruško , nepríjemne to svrbí, neviete čo by mi na to pomohlo ? Z jedla to určite nemám , pretože mi za posledné dva dni nechutilo jesť , ani som nezmenila prci prach a i aviváž .
Ďakujem za každú radu
Ahoj, určite by som išla k lekárovi, mala som v tehotenstve podobný problém, u mňa bolo to svrbenie dlhodobejšie, no bolo príčinou vážnej choroby...
Přesně toto jsem řešila minulý týden. Určitě bež na gynekologii hned, klidně i do nemocnice, ať ti udělají jaterní testy. U mě to nakonec byla alergická reakce, ale když jsem tam přišla, tak paní doktorka to brala dost vážně a všechno zkontrolovala. Svědí tě i dlaně a chodidla?
Aj ja to mám a diagnostikovali mi tehotenskú cholestazu,ktorá je nebezpečná pre bábätko..takže ako vyššie radia, určite k lekárovi treba ísť čo najskôr. Tiež mám nasadenú liečbu až do konca tehotenstva. Spravia ti pečeňové testy a budú vedieť.
@abygeil ja som mala posledný mesiac tehotenstva nepríjemné svrbenie, ale iba ruky...budila som sa na to, aby že ši škrabem ruky do krvi vyskúšala som hádam všetky krémy nič nepomáhalo...bola som u Dr robil mi pečeňové testy všetko ok...nakoniec som sa natierala alpou...alebo prikladala si na kožu mrazený hrášok...bolo to hrozne veľakrát som zo zúfalstva plakala...držím ti silno prsto 🍀
@dievcacitajucelist dodám, že po narodení drobca cca do dvoch týždňov to prešlo
Ahojte , ďakujem za každú rada , bola som na gynekologii , zobrali mi krv a zajtra sa uvidí ... Trošku ma znepokojil doktor, ale poslal ma domov nasadil mi zodac a uvidíme do rána . Tak sa modlím nech je to len nejaká reakcia na niečo ...
@bluemoon24 svrbí má občas úplne celé telo , ale najčastejšie hruď a bruško , chvíľku po príchode z nemocnice asi zabral ten zodac, aj sčervenanie ustúpilo , no teraz som sa išla osprchovať a znova to začína 🤦😢
@abygeil aj mě to ustoupilo po fenistil kapkách. Pokud zabral zodac, tak by játra měly být v pořádku, ale toto netřeba podceňovat, dobře že jsi zašla. Zítra už budeš vědět více 😊 držím pěsti
@abygeil ahoj, ako si dopadla?
@bambina1011 dobre chvalabohu. Pravdepodobne len nejaká reakcia na niečo . Mám sa objednať na kožné a nasadili mi ditiaden 3x za deň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@abygeil ahoj, ja som mala tiež také problémy v tehotenstve a mala som vysoké pečeňové hodnoty... Nasadili mi liečbu, hodnoty sa stabilizovali, inak by som musela ísť do nemocnice... Netreba to podceňovať, môžeš mať niečo iné, ale isla by som k lekárovi...