Ahojte som v 6 týždni tehotenstva a chcem sa spýtať strašne ma svrbia nohy ale iba v noci keď idem spat neviete o tom niečo? Mám trochu obavi prosím vás o nejaku radu 😐
@anetkasivakova no mna svrbi cele telo a vyšli mi zysene pecenove testy.. Ale mne to zacalo v 28tt
@marca12 No ja som takýto problém nikdy nemala ale teraz každú noc 😐
@petkasaurus Áno čítala som že celé telo v tedy svrbia ked je niečo s pečeňou ale mna svrbia len nohy ale aj tak sa kus obávam
@anetkasivakova ja som s tym tiez mala problem.robili mi aj pecenove testy,tie boli ok.. tak odporucili vela kremovat,mne to robila kombinacia ponoziek a suchej koze.ked som vela premastovala tak to preslo,plus som zistila ze asi farbiva v niektorych ponozkach mi vadili a tie som nepouzivala..po par tyzdoch preslo potom.
@anetkasivakova svrbenie je i pri tehu cukrovke...ja ju mám už 2x a svrbia má najmä nohy ...
@lienka9 Tak ja radcej kontaktujem svojho lekára
@anetkasivakova aj ja som to mala v tehotenstve a pecenove testy troslu zvysene. Praveze to moze suvisiet s pecenou, chodidla a dlane
@marca12 histamin
@anetkasivakova smer lekar
@lindusss2016 ahoj, mozem sa spytat, ci si kvoli tomu rodila skor? Toho sa bojim, ale dali mi lieky, uvidime
@petkasaurus nie, mozno som to ani nrmala zvysene, len na hrane skor.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anetkasivakova ja nie som tehotna a tiez ma velmi svrbia nohy hlavne vecer a v noci sa zobudim na svrbenie az tak,ze si ich cele doskriabem. Zaujimalo by ma,co to moze byt