Svrbenie nôh od kolien po členky

23. aug 2023

Prosím co to môže byt ? Som v 30tt a strasne uz dva dni ma svrbia lýtka z boku a celé ppíštale. V noci sa nato budím a stále škrabem. Nemám tam vôbec nič žiaden výsyp, ranky. Žily tiež myslím ze to niesu nemám s nimi žiadne problémy..
Nemala ste to niektorá? Co to bolo a co nato mozem Dat aby to aspoň na chvíľu prestalo svrbieť? Ďakujem

lucka_ke
23. aug 2023

treba odbery krvi na pečeňové testy, všeobecná ti urobí

andreatytler
23. aug 2023

Nie je to jednoducho sucha koza? Skus dobre telove mlieko.
Ja si nemozem zacat skrabat nohy od kolien dolu, lebo ked zacnem tak neviem kedy prestat. Vzdy sa snazim svrbene miesto len natriet kremom a pri tom si ho posucham a to vrbenie prejde. Ak zacnem skrabat, tak to je koniec.

autor
23. aug 2023

@andreatytler nemám problém so suchou pokožkou nikde na tele tak nemyslím ze by to bolo ono..
Su to len časti na nohách. Píštala a lýtko z jednej strany. Zo spodu a z opačnej strany vôbec nesvrbi... nechápem 🙈

andreatytler
23. aug 2023

Presne ani ja nemam suchu kozu a podobne problemy inde na tele. Tiez nechapem preco len na tych nohach, ale to telove mlieko mi pomaha.

5katarina7
23. aug 2023

Ja som mala svrbenie z pečene.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre