Ahojte som v 25 tt a svrbí ma pokožka v okolo bradavky a dvorca. Skúšala som ten prsník, vymeniť tričko. Prášok som nevedela a neviem z čoho to môže byť. Je tu baba s podobnou skúsenosťou? Ako to svrbenie upokojiť? Vopred ďakujem za rady
A nezvacsuju sa ti prsia? Ja som toto mala ako sa mi zvacsovali, nasledne sa mi trocha porobili aj strie ako sa ta koza roztahovala svrbela 🙆 natieras sa niecim?
@nikpa ďakujem krásne za radu
@annnna18 áno krémom od Vichy na strie. Ale pozorujem to tak 3 týždne, paradox ze v úvode tehotenstva sa naliali a začiatkom druhého mesiaca sa vrátili do veľkosti podprseniek, ktoré som si objednala.
Ja som to iste mala ako tehotná..nemohla som vydržať Asi ozaj z toho že tie prsia sa zväčšujú. Ale úplne som si pripomenula teraz ten pocit neustaleho svrbenia 😁.. pomáhala mi studenšia voda ..alebo som si občas dala aj fenistil krém keď už som nemohla vydržať 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môže to byť aj mykóza. Skús si natrieť niečím na mykozu ak máš doma. Fungicidin je taky jemnejší, ja som si raz natrela canestenom a vyžralo mi to a ešte ma to aj pálilo