Svrbenie na prsníkoch v okolí bradavky a dvorca v 25. týždni

16. apr 2022

Ahojte som v 25 tt a svrbí ma pokožka v okolo bradavky a dvorca. Skúšala som ten prsník, vymeniť tričko. Prášok som nevedela a neviem z čoho to môže byť. Je tu baba s podobnou skúsenosťou? Ako to svrbenie upokojiť? Vopred ďakujem za rady

nikpa
16. apr 2022

Môže to byť aj mykóza. Skús si natrieť niečím na mykozu ak máš doma. Fungicidin je taky jemnejší, ja som si raz natrela canestenom a vyžralo mi to a ešte ma to aj pálilo

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
annnna18
16. apr 2022

A nezvacsuju sa ti prsia? Ja som toto mala ako sa mi zvacsovali, nasledne sa mi trocha porobili aj strie ako sa ta koza roztahovala svrbela 🙆 natieras sa niecim?

autor
16. apr 2022

@nikpa ďakujem krásne za radu

autor
16. apr 2022

@annnna18 áno krémom od Vichy na strie. Ale pozorujem to tak 3 týždne, paradox ze v úvode tehotenstva sa naliali a začiatkom druhého mesiaca sa vrátili do veľkosti podprseniek, ktoré som si objednala.

patricia2511
16. apr 2022

Ja som to iste mala ako tehotná..nemohla som vydržať Asi ozaj z toho že tie prsia sa zväčšujú. Ale úplne som si pripomenula teraz ten pocit neustaleho svrbenia 😁.. pomáhala mi studenšia voda ..alebo som si občas dala aj fenistil krém keď už som nemohla vydržať 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre