Ženy prosím čo si môžem dať, kúpiť, na svrbenie intímnych partií? Nie je to v pošve, ale "zvonku", okolo ako sa cika a tam...
Predpokladám, že to nie je taká vec, že bežať s tým na pohotovosť, keďže je víkend, tak snáď niečo poradíte 🙂
Ja som mala histaminovú intoleranxiu, ktorá sa tak prejavovala a pomohla len diéta.
V 1. trimestri nič okrem probiotík do pošvy. Obidve tehotenstva ma takto svrbela od začiatku 🙈 a gynekológ, že nič mi nedá, až po 1. trimestri
No ja som sa natierala aj fungicidinom, canestenom, oplach rosalginom... Pomohol mi az gynazol, co mi predpisal gynekolog. Ale to bolo svrbenie sice iba zvonku, ale mala som aj neprijemny vytok. Na druhej strane na konci tehotenstva som mala len svrbenie, ale sialene... A to nebola uz ziadna mykoza, ale uradovali hormony a na to mi uz pomohlo len porodit 🙈
Smer gynda...mne môj poradil na moju mykozu do 12 tt zvonka na rodidla fungicidin alebo canesten.od 12 tt sa dá aplikovať canesten aj do vnútra.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
koľký týždeň? fungicidin masť sa môže