Svrbenie a začervenanie v 21. týždni

beatrice1111
27. sep 2021

Ahojte. Som v 21tt a nedávno som dobrala vaginálne antibiotiká, cca 2 týždne dozadu. Mala som veľa výtoku. Výtok zmizol ale stále mám problem so začervenaním a svrbením. Neviete čo by to mohlo byť? Zajtra mám ísť k lekárovi určite mu to spomeniem, len by som chcela vedieť aj vaše skúsenosti. Ďakujem

kristina1001
27. sep 2021

@beatrice1111 toto iste som mala aj ja celé tehotenstvo doktorka tvrdila že to je plesan zo zmeny ph v tehotenstve že niektoré ženy to tak proste majú prešlo to až keď som porodila

beatrice1111
autor
27. sep 2021

@kristina1001 paneboze😂 mám to asi tyzden a už ma z toho ide poraziť a neviem si predtavit že by som to mala až do pôrodu, ďakujem

kristina1001
27. sep 2021

@beatrice1111 tak nehovorím že to stále bolo nepríjemné ale stále som to mala buď výtok keď výtok odišiel zostalo len svrbenie potom som mala dva tri týždne pokoj. A potom znova stále má preliecovala a stále sa to vracalo ale na svrbenie mi doktorka kázala dávať krém

viktoria1425
27. sep 2021

@beatrice1111 skús používať pravidelne krém idelyn malo by to pomoct 🙂

beatrice1111
autor
27. sep 2021

@kristina1001 aký krém ti poradila?

@viktoria1425 ďakujem 🙂

lucy_669
27. sep 2021

@beatrice1111 ahoj, to je plesen, aj ja som to mala celé tehotenstvo , tabletky pomohli na pár dní a zas som to mala, skús vaginálny výplach, je to drahé ale veľmi pomáha 🙂

kristina1001
27. sep 2021

@beatrice1111 Canesten krém a dosť to zmiernilo svrbenie len sa spýtaj doktorky od ktorého týždňa ho môžeš to už si nepamätám od ktorého týždňa mi to vravela

zzzzza
Včera o 13:00

@beatrice1111 ako ste dopadli?

beatrice1111
autor
Včera o 22:39

@zzzzza
Cakam druhe🤣🤣🤣🤣 a uz si veru nespominam

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre