Svalové kŕče v 24. týždni

tinuska1222
12. mar 2014

Ahojte, rada by som sa informovala, ci aj vy mate niektora skusenosti s krcami do chodidla a kvacanim z nosa...asi mi chybaju nejake vitaminy, mineraly, som v 24. tyzdni, dakujem za kazdu odpoved 😉

25daniela
12. mar 2014

No, krce su velmi bezne u tehotnych, ja som uzivala magne b6 aj koli skorym velmi silnym stahom maternice a to je aj na to dobre.

123zuzana
12. mar 2014

@tinuska1222 mala by si o tom informovat svojho gynekologa urcite ti predpise magnezium a nejake vitaminy by si mala brat tiez.. inak tie krce a mierne krvacanie z dasien a nosa je dost bezne pocas tehu.. 🙂

hostacka
12. mar 2014

urcite o tom povedz svojmu lekarovi, ja som brala magnezium. Drzim palceky, nech je vsetko ok...

ivetlo
12. mar 2014

Ja som to mala. Tu krv z nosa hlavne prvy trimester a kŕče do nôh cele tehu. Doktor odporučil užívať magnezium a to mi pomohlo.

katie555
12. mar 2014

ja odporucam banany..obsahuju patasium a tie vraj zmiernuju krce (plus obsahuju magnesium) Ja som zacala mat krce okolo 5teho mesiaca ..kdesi som nasla ze banany zaberaju..a nakolko ich mam rada tak som davala tak 3 denne. potstupne to preslo.,,,ci uz od bananov alebo prirozdene tak to uz neviem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre