Sú menštruačné bolesti normálne na začiatku tehotenstva?

marhulecka32
1. feb 2014

Baby caute.ja som pred tyzdnom zistila ze budeme mat babatko.podla testu som 2-3tehotna,lenze podla menstruacie sa to odhaduje na 4.-5.tyzden.sem tam citim nieco ako menstruacne bolesti ale inak uplne nic.ale vobec.je to normalne?

jankako
1. feb 2014

v pohode.nestresuj sa.obj.sa k Dr.na potvrdenie tehotenstva.gratulujem.. 🙂

cammille
1. feb 2014

Mna tak brusko bolelo aj do 8.-9.tt, je to normalne;)

minnie55
1. feb 2014

Ja som mala v tehotenstve prvé tri mesiace neustále také "menštruačné " pocity. Je to úplne normálne, rozťahuje sa ti maternica, preto máš takéto bolesti.

svetllana
1. feb 2014

Podla digitálneho testu si 2-3? Potom to aleže úplne sedí s termínom menštruácie, podľa ktorej si 4-5. Bolesti - nebolesti..je to normálne.

hrjanka
1. feb 2014

Jo, je to normálne, mňa tak občas ešte teraz pobolieva bruško, keď sa bábo rozťahuje, a to som v 20. týždni 😉

mammaroma
1. feb 2014

V pohode, to sa maternica rozťahuje. Gratulujem 🙂

aprilka90
1. feb 2014

to sa už robí srandu či co? Teraz si mala otázku kde sa pítaš že sa "možno" tehotná a terz si aj dokonce 5 tt 😠 😠 😠 mama by ti mala zatrhnut PC!!!

nikuska134
1. feb 2014

Hej je to v poriadku, ja som sa tiez zo zaciatku obavala ci je to v poriadku.. teraz som v 13tt a este mavam niekedy take bolesti 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre