Sú bolesti v podbrušku v 33. týždni normálne?

1369640
6. máj 2015

Ide o to,že keď si lahnem a dlhšie poležim,tak mam dosť silné bolesti v podbrušku ( ta časť, kde sa vykonáva bikinovy rez).. Tie bolesti prikladám akoby K tvrdnutiu..alebo ako by som mala svalovicu..A až kým sa rozhýbem,tak to po čase mizne... No pri každom pohybe v noci ma to bolí a nedá sa to niekedy vydržať... Stretli ste sa niektorá s tým? Na internete som ohľadom toho malo co našla... A ku gynekológovi môžem až v pondelok a nvm či mám ísť s tým rovno do nemocnice, či nie je zbytočné takto panikarit.. Vďaka za info

ivanka12311
6. máj 2015

Ahoj, ja som mala toto isté začalo to od 28tt, tvrdnutie bruška a bolesti ako opisujes ty..skončila som v nemocnici na infuzkach 2xdenne magnézium, plus magneziove tablety.. Chvíľku sa to upravilo celkovo som tam strávila 2týždne, potom som doma pobudla týždeň a začalo to zas..znovu som bola hospitalizovana a zas infuzky a magneziove tablety (na rukách mám dodnes jazvy po kanile ako narkoman).. vydržali sme poliecili sme sa,vrátila som sa domov a viac som také problémy nemala.Nakoniec som aj prenasala a išla som rodiť 9dní po termíne 🙂 Chod k lekárovi čím skôr tieto bolesti ti môžu vyvolať kontrakcie a môže sa ti rozbehnúť pôrod..

jukov
6. máj 2015

ahoj, mala som tiež pychlavé bolesti v podbrušku, tvrdnutie bruška, síce je už poriadne dávno, ale sa na to nezabúda, neviem týždne, napíšem preto dátumy prvý dátum pôrodu mal byť 4.4., hospitalizovali ma 17.1. , dostávala som tiež infúzie, denne aj 2x, rôzne injekcie, ležala som vyvýšeným zadkom a porodila 4.2. , tak radšej choď čím skôr k lekárovi, pár dní som s tým bojovala doma a nakoniec som zostala v nemocnici do pôrodu, držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo

vililienka
6. máj 2015

uplne normali magne b6 si kup v sacku maju navacsiu vstrebatelnost, mozes aj 2x denne

leeenka26
6. máj 2015

Urcite radsej chod nebudes panikarit. Prinajhorsom ta poslu domov alebo hospitalizuju a daju na infuzky. Radsej chod aby si nieco nezanedbala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre