Dobrý deň je v poriadku tvrdnutia brucha. Celý deň mi tvrdne brucho a mám aj výtok. Výtok je úplne slabulinký hnedej farby. Všimla som si ho len pred chvíľou.
@martaatram myslite ? Výtok už nemám bolo to len chvíľkové. Ani bolesti žiadne. Akurá brucho je riadne nafúknuté a tvrdé an dotyk
Neviem ja by som sla .. za to nedáte nic to ze uz teraz nieje spinenie neznamena ze zajtra nebude (co verim ze nie)a neviem ci je dobre tvrdnutie v prvom trimestri
Za mna...by to nebolo dobre znamenie...po skusenostiach...ak by sa to opakovalo isla by som k dr
@zabka79 Neveim co mám robiť lebo každý ma presviedča že je to v poriadku. Že pri tvrdnuti brucha by som pociťovala sťahovanie v bruchu. Tak neveim lebo nepociťujem nič. Len na dotyk to brucho je tvrdšie ako ibvykle. A že vraj sa príliš sledujem. Tá naozaj neviem co mám robiť
Raz som potratila tak si myslím že to sledovanie je na mieste
Neviem ja v prvých 3 mesiacoch som ani brucho nemala nieto tvrde .. a skoncila som v nemocnici so špinenim a následným silným krvacanim … ale uznaj ako chces keby si aj 100 krat sla na pojotovost od toho su tam
No tak duplom smer pohotovost 🤦🏼♀️
A keby pre istotu ideš, čo by sa stalo? Radšej zbytočne ako ľutovať.
Nie su to skor traviace problemy a nafuknute brucho z toho? Mne ked tvrdlo brucho kedysi (nebolo to ale v prvom trimestri), tak to bolo skor take tahanie a akoby sa babo vytlacalo do stran.
Ale pokial spinis, tak mozno pre istotu zajdi na tu pohotovost.
Ani vo vyssom stadiu nie je ok ak tvrdne brusko. Ak chces byt spokojnejsia urcite by som isla.
Ahojte, tak dnes som bola na pohotovosti lebo som začala viacej špiniť. Ale že všetko vyzerá dobre srdiečko bilo. Akurát že mám divný tvar maternice. A že je nižšie ako by mala byt. Ale ukludnila ma doktorka že to sa môže zmeniť tým že bude rásť. Mali ste niektorá tento problém ?
@diewcatqoo Môže byt že to boli traviace problémy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Smer pohotovost