Stvrdnuté brucho v 29. týždni

cherry2017
24. máj 2021

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Neviem rozlíšiť či mám stvrdnute brucho alebo nie. V stoji je na dotyk napnuté a trochu tvrdé ale nie na toľko ze by som ho prstami nevedela trochu stláčať. Momentálne som v 29tt. V sede je mäkké na dotyk. Magnézium uzivam 2x1tbl

zuzana1688
24. máj 2021

@cherry2017 Ahoj ja som po prvom trimestri ale za sebou mám dve tehotenstvá no toto tretie je úplne iné tiež mám také pocity ale je to normálne ani by si ho nestačila na dotyk ako kameň a ťažšie by sa ti dýchalo ale to je normálne vždy ak máš pochybnosti kontaktuj svojho Gynekológa aby si mala istotu ale každá sme iná.A aj ja beriem Magnézium aj Aspirín ale také pocity mávam keď dlho pracujem alebo pri námahe takže len oddychovať a určite všetko dobre dopadne ☘️🤰🙂

gabika9878778
24. máj 2021

@cherry2017 stvrdnutie brucha spoznas okamžite. Keď je v sede mäkké myslím že sa nič nedeje. Pokial by ti tvrdlo aj v šedé kolo by ideálne skočiť na prehliadku poprípade pohotovost pre vlastne upokojenie. Daj si magnezium 🙂zatiaľ.

mikasz
25. máj 2021

@cherry2017 stvrdnutie by si citila, je to akoby taky slaby krc a cela maternica stuhne, brusko je proste tvrde. Pri malom som to mavala niekolko krat za den aj napriek vyssim davkam magnezia a kludovemu rezimu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre