Stúpanie hCG pri mimomaternicovom tehotenstve

7. sep 2023

Ahoje, tie ktoré ste mali sledované hodnoty HCG ako vám prosím Vás stúpalo? V ktorom týždni sa na to prišlo? Žiaľ je u mňa podozrenie a mám z toho obrovský strach. V nemocnici ste ako dlho museli byť?

cookie29
7. sep 2023

HCG moze stupat normalne... tam ide skor o to, ak je vyssie ako 1500 a na sono nic nevidno v maternici tak ide o MMT
Drzim palce

naatty10
7. sep 2023

Ahoj aj u mna bolo velke podozrenie až 3 gyn. Sa k tomu prikláňali hcg som mala asi 59 a pomaličky stúpalo dnes som 8+3 ❤️ Čakala som nechcelo sami tomu veriť nemala som žiadne bolesti spinenie ani nič 😇

veronikadany
7. sep 2023

Mne HCG stupalo,klesalo,stupalo..Nakoniec sa MMT potvrdilo

butterflyeffect
7. sep 2023

Hcg by sa ti malo zdvojnasobit kazde 2-3 dni… mne na zaciatku stupalo normalne potom uz nie-mala som vysoke hodnoty-niekolko tisicove, ale nestupali tak ako mali… taktiez ziadne bolesti, ziadne spinenie, nevedeli mi najst plod tak mysleli ze je to MA-to bol 7 tt, tyzdeen cakania na krvacanie, nasledne kyret ale hcg stale rastlo, v den operacie som mala hcg vyse 13000 (9tt) plod bol v rohu maternice(v pozostatku vajcovodu co mi vybrali minuly rok) primar povedel ze len tak tak-uz bol na prasknutie… MMT je velke sklamanie ale aj zivot ohrozujuci stav, takze dat na lekarov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre