Šťuchanie do bruška v tehotenstve

19. apr 2024

Ahojte som 24 týždni tehotenstva a nemôže to nejako vadiť keď šťucham do bruška nie úplne silno alebo keď tak trochu pohybem bruškom ? Nemôže sa niečo stať ?

really8
19. apr 2024

Co by sa malo stat?

svokrinjazykmonika
19. apr 2024

Určite nie 🙄 načo si do neho šťucháš? Či kontroluješ či sa bábätko potom pohne?

zuzanka.zuzu
19. apr 2024

😂 počkaj na pásy keď budú potrebovať natočiť a tvoje dieťa bude akurát spať, že ako ho vtedy "jemne" zobudia 😳😂

veronikaszabova
19. apr 2024

@zuzanka.zuzu presne to iste aj mna napadlo 😂😂😂😂

doris11
19. apr 2024

@zuzanka.zuzu jezin na to si pamätám ako mi triasli bruchom 😂

domka222
19. apr 2024

@zuzanka.zuzu presne,počkajte trochu ho zobudíme 😂 a potom príde a "zahojdá" ti bruchom

tinalia
19. apr 2024

Jasne ze nie, je to aj spôsob komunikácie s tvojim babom, pokojne ho hladkaj a šťuchaj, bude ti to aj opätovať 😊

andrea2323
19. apr 2024

@zuzanka.zuzu
@doris11
@domka222
Na jednej poradni si ho chcel môj dr trocha pootočiť, aby lepšie videl a to ste mali vidieť zdesenie môjho manžela, keď videl čo mi robí 😁😁

kikusenka1
19. apr 2024

@zuzanka.zuzu ja som mala opačný problém. Musela som prísť za hodinu lebo dcéra tam mala asi diskotéku a nemohli z toho nič odcitat a to mi tam robila pravidelne😂

anavixy
19. apr 2024

Preco si do neho stuchas? 🙃 ublizit to neublizi, bezne sa tak budia babatka na pasoch, to uz je na konci tehotenstva, teraz to mozno dieta ani neciti az tak… ni kazdopadne dotyky cez brusnu stenu mozu drazdit maternicu, sposobit stahy/kontrakcie a to nie je ziaduce. Chytanie bruska by sa malo eliminovat, takze pokial to nie je nevyhnutne, tak zbytocne nedrazdit a urcite nie takto silno.

kikusenka1
19. apr 2024

Ja som si pri žiadnom tehotenstve brucho nehladkala a keď som stuchala tak len preto aby sa dalo inak lebo som nemohla ležať alebo mi nebolo dobre ked bolo nejak vykrutene inak vôbec a nie som ani bezcitna matka len mi to hladkanie brucha u tehotných vždy prišlo také divné

jaskolka
19. apr 2024

Nie, neublíži, to by museli byť neviem aké buchania,aby sa niečo stalo. Ale zase nechápem, načo si do brucha šťuchaš?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre