Strie v tehotenstve

16. apr 2024

Ahojte, uz v puberte som mala problem so striami, mam ich na stehnach, aj prsiach ale su uz vyblednute. O 2tyzdne mam termin a cele tehotenstvo som sa kremovala, olejovala, ziadna stria…dnes vsak pozeram do zrkadla a dole pod pupkom sa mi ich zopar urobilo. S tym uz asi nic neurobim..ale co s tym svrbenim? Natieram, kremujem, olejujem a je to aj tak stale neprijemne svrbive. Pomohol vam potom nejaky laser? Ci neriesite?
Dakujem za pripadne rady.

klaraj1897
16. apr 2024

ahoj, asi by som sa nebála zaobstarať si kolagén, ktorý omladzuje kožu, pomáha zlepšiť pružnosť pokožky, zlepšuje aj kvalitu vlasov a nechtov, čo môžem povedať, že mi po pôrode dosť vyzerali a nechty sa mi veľmi lámali. Za seba mám fakt obľúbenú značku Vital Proteins, ktoré užívam už... ty jo asi dva a pol roka a fakt ten rozdiel je mega poznať.

doris11
16. apr 2024

Ja som nikdy nemala problém s týmto, len take jemne na stehnách.. ale ako som otehotnela a bruško začalo rast tak katastrofa. Toľko krémov som vyskúšala dokonca aj bravcovou masťou som sa natierala ale nepomohlo nic .. brucho mám ako zebra a to svrbenie hrozne, doteraz si na to pamätám, nepomáhalo nic😃 som od pôrodu 4 roky, trocha sa to stiahlo a trocha vybledlo, no už som si na ne zvykla a vôbec ich neriešim. Viem že sa dajú zjemnit kyselinou hyaluronovou, chemickým peelingom alebo ošetrenie mikroihlickovym perom.. neskúšala som, neviem posúdiť či to funguje ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre