Ahojte, uz v puberte som mala problem so striami, mam ich na stehnach, aj prsiach ale su uz vyblednute. O 2tyzdne mam termin a cele tehotenstvo som sa kremovala, olejovala, ziadna stria…dnes vsak pozeram do zrkadla a dole pod pupkom sa mi ich zopar urobilo. S tym uz asi nic neurobim..ale co s tym svrbenim? Natieram, kremujem, olejujem a je to aj tak stale neprijemne svrbive. Pomohol vam potom nejaky laser? Ci neriesite?
Dakujem za pripadne rady.
Ja som nikdy nemala problém s týmto, len take jemne na stehnách.. ale ako som otehotnela a bruško začalo rast tak katastrofa. Toľko krémov som vyskúšala dokonca aj bravcovou masťou som sa natierala ale nepomohlo nic .. brucho mám ako zebra a to svrbenie hrozne, doteraz si na to pamätám, nepomáhalo nic😃 som od pôrodu 4 roky, trocha sa to stiahlo a trocha vybledlo, no už som si na ne zvykla a vôbec ich neriešim. Viem že sa dajú zjemnit kyselinou hyaluronovou, chemickým peelingom alebo ošetrenie mikroihlickovym perom.. neskúšala som, neviem posúdiť či to funguje ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, asi by som sa nebála zaobstarať si kolagén, ktorý omladzuje kožu, pomáha zlepšiť pružnosť pokožky, zlepšuje aj kvalitu vlasov a nechtov, čo môžem povedať, že mi po pôrode dosť vyzerali a nechty sa mi veľmi lámali. Za seba mám fakt obľúbenú značku Vital Proteins, ktoré užívam už... ty jo asi dva a pol roka a fakt ten rozdiel je mega poznať.