Ahojte, prave som zistila ze som tehotna (4tt) ale posledny tyzden som mala dost stresove obdobie (v praci, nezhody v rodine, vymena nazorov s parnerov, mierne hadky) a nasledne ked som zistila ze som tehotná aj strach ze ci som tomu malickemu nemohla takto uskodit hned na samom zaciatku tehotenstva...
Uz som po jednom MA v 8tt, preto tie obavy...Uz sa snazim byt kludna a vpohode ale stale mam myslienky v hlave ci som hned takto na zaciatku nemohla spravit nieco co moze nedajboze ovlyvnit dalsi vyvoj :(
Nie neboj , nemaj také myšlienky to je to zle . Ja som otehotnela po spontánnom potrate hneď a vtedy som mala v práci svung ako manager že hádam neotehotniem znovu -naša šéfka bola taká že v žiadnom prípade , že ma potrebuje . No ja som hneď otehotnela 🙈 a tá príprava jej to povedať že som o5 tehotná a že idem na rizikové na PN 🫣 a dať dokopy pracovisko pred odchodom na PN a na materskú no uff a malička je tu zdravá pekná možno viac uplakaná ☺️
Pohodka, veľa žien koľko krát ani nevie o tom, že sú tehotne cvičia, manuálne pracujú...čiže úplne v pohode a myslím si, že dnes nie je dňa, aby človek bol bez stresu 🙂 Držím palčeky
@s_o_n_i_k_e dakujem ❤
ja dufam ze teda ked sa mi podarilo vôbec v tom strese otehotniet tak az take strasne to nebolo, ze by to malo vplyv
Ja som sa bala takto isto a potom som mala stres z toho, ci babatku neublizil ten predosly stres 🙂 zatial je vsetko ok, malinka je kludna a popredu.
@petkasaurus ved presne toto, najprv stres...a potom dalsi stres ci neuskodil ten predchadzajuci stres🙈 ach
V 3.-4. tyzdni este vacsinou plod nie je napojeny na tvoj krvny obeh, takze ho aj vsetko z tvojej strany menej ovplyvnuje alebo takmer vobec. Takze malo by to byt v pohode. Stresu sa nevyhneme ani v tehotenstve, nastastie to u vacsiny zien a deti skoro nic neovplyvni. A treba mysliet na to, ze sa mysli velky stres hlavne (hystericke zachvaty, velke hadky s krikom, rozne nestastia, katastrofy a stres ktory tym prinesu). Taky maly, bezny stres, to zase az taky vplyv nema, aj ked je dobre byt co najviac v pohode.
Ja to píšem vsade c týchto diskusiách , v týchto začiatkoch je to hop alebo trop . Bábätko sa udrží ak sa udržať má , ak nie , nepomozes si ani keby si sa izolovala od sveta . Neboj my ženy sme silne osobnosti , všetko zvládneme 😘
@nika11103 zvladneme, lebo musime❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie neboj sa, 🙂 hlavne skus sa vyhybat uz stfesovym situaciam. 🙂