Ahojte tehulky,
Nasli mi vo vyteroch streptokoka anginosus. Neviem co to je, ale lekar ze si mam davat vaginalne tablety clomitrazol. Kvasinky nemam, BV nemam, trichomonadu ureaplazmy mykoplazmy .. nic nemam.. len nemam laktobacily a na to mi dali gynoflor. Ten uz beriem tyzden a svrbenie preslo. Len neviem ci mam teraz preliecit toho streptokoka? Aci vobec to treba liecit vtehu? Mal to niekto?? Tento druh? Som hotoa
@mogaa no vsak ako ja som za. Vsak ale ani neviem co je to za druh.. nejaky mimo, neobvykly.. a zevraj sa to zase vrati...no nic skusim ten clomitrazol tablety na 6 dni a snad bude klud. Inak mi nic nie je..
@babyttcirl pred pôrodom ti udú robiť zrejme vyšetrenie či sa vrátil a ak ano dáva sa infúzna liečba aby sa zabránilo prenosu na bábo
https://www.gynweb.cz/gynekologicka-poradna/mud...
@mogaa ano laments je streptokok typu B a ten nemam. Streptokoky su v malej miere sucastou nasej mikroflory tak neviem..
@babyttcirl hlavne sa tým nestresuj, doktor vie čo robí, nie si ani prvá ani posledná čo má daný tip streptokoka a už vedia kedy to majú preliečiť a kedy nie....
@mogaa oki, super dakujem
@babyttcirl Pozor! Urcite preliecit a poriadne. Zeny sa niekedy tazko dostavaju z tychto bakterii v tehu a vlecie sa to s nimi az do porodu co je tiez dobra otrava.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@babyttcirl jasne že to treba preliečiť a teraz nie až po pôrode....hádam nechceš aby sa ti tým dieťa nakazilo pri pôrode....a pochybujem že to bude indikácia na cisársky rez....