Ahojte je tu nejaká budúca maminka ktorá má bielkoviny v moči?
Som 33tt a mam bielkoviny v moči (podľa 24-hodinového testu je to v norme) a doktorka mi povedala aby som mala prísnu diétu... Z toho co mi povedala som pochopila ze môžem jesť zeleninu so zeleninou.... Žiadne pečivo, ryžu, zemiaky, šunky, syry, mäso len kuracie a keď bude chuť na sladké v žiadnom prípade ani keby ma neviem ako trhalo...
Príde mi ze v tehotenstve a hlavne v 3.trimestri je dôležité prijímať sacharidy aby malo malé z čoho rásť a vyvíjať sa 🙄
Prosím máte s tým skúsenosti? Co by som si mohla dat aby som nezhorsila tie bielkoviny v moči?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kristina1_9 ja som mala bielkoviny v moci skoro počas celého tehotenstva, skoro až do 35 týždňa a nikdy mi doktorka nevravela nič o strave 🙁 možno by mi to pomohlo keby viem ale ja som sa teda nijako neobmedzovala, bielkoviny som mala vždy buď na 1 alebo 2 kriziky, v tom 35 tt na 3...vtedy mi aj zistila streptokoka, brala som antibiotiká týždeň a odvtedy mám s bielkovinami pokoj. Ale to je len moja skúsenosť, nevravím že to bol najlepši postup 😊