Ahojte baby
Mohla by mi niektorá z vás poradiť ? 😒 Som v 32tt , včera večer som začala mať strašné bolesti v krížoch a okolo celého spodku! Asi po dvoch hodinách som v tých bolestiach zaspala.Ráno mi už nebolo nič,ale od poobedia sa to znovu zopakovalo a do teras to tak mam stále tie isté bolesti v krížoch a okolo pupku v strede bruška mám už asi hodinku a pol dosť tvrdé! Niekedy počas tých bolestiach cítim akokeby som mala menštruáciu! ☹ Neviem , či mám ísť na pohotovosť , ked zatial ani krv nemam vo výtoku a ani plodová voda neodteka! 😒
@silvikaaa presne ako ti radia, chod na pohotovost, mozno sa pomaly otvaras, tak aby to stihli vcas zastavit. a mozno to napokon nebude nic vazne 🙂
ahoj.radšej utekaj...a daj vediet ako si dopadla..
Ahojte bola som na pohotovosti nechali si ma tam na cely den pichli mi dwe injekcie na udrzanie a aj antibiotika mi davali 😒 zatial je us vsetko v poriadku a konecne som doma a musim vela oddychovat 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@silvikaaa ak mas velke bolesti, tak radsej chod. Uz ked sa pusti voda alebo budes krvacat, tam uz potom vela nenariesis. Radsej chod. Drz sa