Strašné bolesti v 32. týždni

silvikaaa
23. mar 2013

Ahojte baby
Mohla by mi niektorá z vás poradiť ? 😒 Som v 32tt , včera večer som začala mať strašné bolesti v krížoch a okolo celého spodku! Asi po dvoch hodinách som v tých bolestiach zaspala.Ráno mi už nebolo nič,ale od poobedia sa to znovu zopakovalo a do teras to tak mam stále tie isté bolesti v krížoch a okolo pupku v strede bruška mám už asi hodinku a pol dosť tvrdé! Niekedy počas tých bolestiach cítim akokeby som mala menštruáciu! ☹ Neviem , či mám ísť na pohotovosť , ked zatial ani krv nemam vo výtoku a ani plodová voda neodteka! 😒

lavyrle
23. mar 2013

@silvikaaa ak mas velke bolesti, tak radsej chod. Uz ked sa pusti voda alebo budes krvacat, tam uz potom vela nenariesis. Radsej chod. Drz sa

gubcikova
23. mar 2013

@silvikaaa utekaj na pohotovosť môže to byť začínajúci pôrod.neváhaj a rýchlo utekaj.neohroz seba a bábo.si v nízkom týždni tehotenstva

mentolka28
23. mar 2013

@silvikaaa presne ako ti radia, chod na pohotovost, mozno sa pomaly otvaras, tak aby to stihli vcas zastavit. a mozno to napokon nebude nic vazne 🙂

janicka11
23. mar 2013

ahoj.radšej utekaj...a daj vediet ako si dopadla..

ivetkabab
23. mar 2013

@silvikaaa na co cakas?????utekaj na pohotovost,ved ide o tvoje babo.radsej nech to skontroluju a nech si pod dohladom...

anjelik87
24. mar 2013

@silvikaaa moze to byt rozbiehajuci porod. Ako si dopadla?

silvikaaa
autor
25. mar 2013

Ahojte bola som na pohotovosti nechali si ma tam na cely den pichli mi dwe injekcie na udrzanie a aj antibiotika mi davali 😒 zatial je us vsetko v poriadku a konecne som doma a musim vela oddychovat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre