Maminky prosím vaše skúsenosti...som cca v 6tom týždni a som nenormálne unavená dnes mám aj zvýšenú teplotu 37,4 je mi zle od žalúdka ale nevraciam...len tá unava je strašná..a aj problémy zo spánkom zobudím sa o pol 2, 3tej a do rána nespím len sa prevraciam.. Ďakujem za postrehy
@majka66 ja mam to iste, uplne na zaciatku som spala zrazu lepsie aj sa mi snivalo kadeco a teraz v 6tt sa zobudim ako ty a nemozem uz zaspat. Zle mi pride hocikedy a akurat som skonstatovala, ze mi je zle ked som hladna aj ked som najedena😂 Cele zle. Keby clovek nemjsel do prace chodit tak je to lepsie, ale zas PN sa mi este nechce brat. Snad bude lepsie.
@majka66 každé tehotenstvo je iné. Aj u tej istej ženy. Keby sme si mohli vybrať tak by sme všetky chceli krásne a bezproblémové tehotenstvo. Bohužiaľ nevyberieme si. A kto by nechcel normálne fungovať. Som 38tt. Nespala som od začiatku tehu. Ešte minuly týždeň som chodila do prace. A staršieho mám doma lebo škôlky zavreté. Atd... proste to je riziko. Predpokladám že vitamíny berieš už odkedy planujes otehotnieť. Ale to sú skôr hormonálne zmeny, ktoré spôsobujú únavu. Jedine je zľaviť z nárokov. Oddýchnuť keď sa dá a dúfať že v 2 trimestri bude lepšie
Ja som bola šialene unavená keď som čakala prvého syna.. pamätám si, že sme boli na dovolenke a ja som si každú chvíľu zdriemla na každej lavičke.. nedokázala som mať otvorené oči niekedy.. prešlo to po prvom trimestri a pri ďalších tehotenstvach som síce unavená bola, ale nie takto šialene.. držím palce 🙃
Snáď od // na teste som mala problémy so spánkom a preslo to až po pôrode 🤪🤪v noci som bola bežne 2-3h hore.. Ale zas cez deň som nebola nejak extra unavená... Snáď ti to časom prejde musíš to mat náročné 😔😔
únavu som mala pri druhom aj štvrtom tehu... Len som driemala, spala.... Po čase to prešlo. Len vydržať.
normalne, ja som nevedelaze som tehu, isla som k lekarovi, ze asi zomieram (ako vazne!).. taka som bola unavena. O 12tej mi hlava padala, kava nefungovala.. sadla som da auta, chlap nastartoval a uz som drichmala.. trvalo mi to prvy trimester :D zaujimave ze mne zacalo byt zle dost neskoro.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No v tehotenstve normálne. Čo by si chcela počuť? Nie každá to ma ale ináč bežne. Veď si predstav čo všetko musí tvoje telo zvládnuť aby z dvoch buniek vytvorilo človiečika