Ahojte mám neskutočnú únavu som v 15tt ale cele dni nevládzem len ležím a spím užívam vitaminy aj železo ale v poslednej dobe je tá únava neznesiteľná a nevládzem ani pracovať 😞
Aj ja sa cítim presne tak isto a som 15tt.Uvazovala som nad PN ale neviem si predstaviť co poviem doktorke.. Som unavena, vypíšte ma? 😁 Šéf mi dovolenku nedá, práve naopak odkedy som oznámila, že som tehotná neskutočne mi nakladá roboty..
to je normalne,, niekomu byva zle, niekto je unaveny,, niekto v noci nemoze spat,, ja som napr,, bola vdacna za vysielanie o 2 a 3 hodine v noci,, ked nebolo nikoho, kto by sa chcel so mnou v tomto case rozpravat,,, 🙂 no kazda sme ina,,,,ak sa ti da oddychuj, pripadne ako baby vyssie spominali, skus poziadat o pn doktora,, teraz je to uz bezne,,,,aj ti lekari su inak nastaveni,,, nie ako volakedy,,,
Vitaj v klube, poteším ta, mam 16tt a únava už nie je taká ako bola v 15tt,ale len o trolinku😁 a chodím do práce, neviem si predstaviť prespať 9mesiacov😁
Ja som na PN od začiatku (akože kvôli inej diagnóze)...ale presne ako píšeš...ta únava je neznesiteľná. To nie ze "oddýchnem.si 10minut na gauči"....to ma normálne na 3 hodiny vypne ako poistku 😂 som už v 17tt a je to trochu lepšie...ale mala som dni keď som 16 hodín z dňa prespala. Na druhej strane...nebolo mi inak zle, takže to.je ešte ten lepší prípad.
Netuším.ako by som fungovala v práci...ráno som ledva vstala, odniesla dieťa do škôlky a spala do 11-12...a večer šla o 8 spať s dieťaťom. 😂😂
To teplo ti podľa mňa tiež nepridáva...ja nefungujem vôbec keď je nad 25 stupňov. Ale už by sa to pomaličky malo začať lámať a malo by ti začať byt dobre. A keď nie tak naozaj by som šla za gynekológom a bud sa dala riadne vyšetriť alebo na pn nech môžeš spať.
Užívaš aj D vitamín?
@danielahamar áno aj magnezko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marilyn88 to je úplne normálne pokiaľ máš tehotenstvo bez problémov 😊 viem, že je to príšerný pocit, ale vývin plodu si vyžaduje od niektorých mamičiek hrozne vela energie. Ak chodiš do práce, daj sa vypísať na aspoň 2 týždne. Oddýchni si, vela tekutín pi, prespi sa... A ak ťa to neprejde, v práci budeš bez energie zbytočná tak či tak. Minerálov a vitamínov môžeš mať dosť, papaj kyselinu listovú aby plodu energiu na tvorbu buniek dávala práve tá a možno sa ti stav o dosť zlepší.