Ahojte, som v 29tt a už asi 2 týždne mam bolesti bedier no je to každým dňom horšie. Mam problém normálne chodiť a vyjsť po schodoch je takmer nemožné, je mi do plaču, pri každom kroku bolest ako keby som mala v bedre nožík.. Mam problém aj v posteli sa otočiť alebo vystúpiť z auta a keď sedím a vstanem musím sa niečoho držať a počkať pár sekúnd kým vôbec chytím balans. Gynekologicka mi povedala ze vraj je to normálne a niektoré ženy to tak majú...nezda sa mi to normálne a nevuem si predstaviť takto fungovať este 10 týždňov.. Mali ste to niektorá podobne?
@tinka1234567 áno, ja, niekedy sa mi od bolesti až plakať chcelo, najhoršie to bolo ráno, ja som nevládala prejsť ani meter. Presne cca v 28-29tt. Po troch týždňoch ma to dosť prešlo, už pociťujem len slabu a občasnú bolesť. Podľa lekárky je to normálne, rozťahuje sa panva. Drž sa. Je to je hrozne a nič na to nepomáha
Ja som to mala od 5 mesiaca do pôrodu ja som ani nechodila len sa kyvala zo strany na stranu sadnut do auta moja smrt schody nevravím no to bolo hrôza....drž sa
@tinka1234567 tiež som to mala a pomohlo mi, ze som si každý večer napustila vanu ... neustupilo to úplne ale ta úľava aspoň na chvíľku bola skvelá
@ivka21 mam dost makky matrac, bude lepsi tvrdsi?
@jeliz59 dakujem..a co na to povedal lekar? po porode to aspon preslo?
@majkaki skusim to, dakujem 🙂
@dominikakr jaj to by bolo super keby to preslo, mam to tak isto ze rano sa neviem poriadne ani pohnut..a to este chodim do prace tak na mna kukaju jak na invalida niektori...je mi to divne ze ziadna z mojich kolegyn toto nemala a ak mali tak mesiac pred porodom a nie 3..
@tinka1234567 áno cca 3 týždne po pôrode ok
@jeliz59 a porod normalny ci cisarsky? od 5 mesiaca az do porodu to ani trocha neustupilo?
@ivka21 chcem sa opytat, je lepsi maksi ci tvrdsi matrac? dakujem 🙂
@tinka1234567 no ja mam taky skôr tvrdší. Ale to je asi individuálne. Neboj po pôrode to isto prestane. Len prežiť 9 mesiac ten je najhorší
@ivka21 no ja som ešte len na konci 7meho, neviem si predstaviť takto žiť ešte 2 mesiace 😞
@tinka1234567 ako preslo ta to.Ja tiez mam take nemozem ani chodit a neda sa to vydrzat.
@gabika108 neprešlo ešte sa zhoršilo ☹️chodím už s barlami.. Na magnetickej mi ukázalo vyklenutu platnicku tak zrejme to je príčina ale doktori si nie sú istí..
@tinka1234567 ahoj...ako si nakoniec dopadla s tými klbami? Ako si rodila a či to prešlo po pôrode...lebo tiež s týmto bojujem..ďakujem za odpoveď
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tinka1234567 no žiaľ mala som niečo podobné, skus vymeniť matrac časom mi to prešlo