Ahoj baby bola som dnes na pohovoriť kvôli bolesti pod brušku bola tam veľmi neprijemna doktorka a povedala my že som 4+3 ale že zatiaľ tam nič nevidí keďže som prišla pred 3 mesiacami o jedno bábätko mala som strach tvrdila my že tam sliznica je ale nevedela na 100%potvrdit my to tehotenstvo a že vraj som veľmi nízkom štádiu tehotenstva menzes my mešká 3 dni a lekárovi mám ísť 27 mám sa báť že niesom keď testy 3 my ukázali že som.
Je to veľmi skoro, aby niečo bolo vidno na ultrazvuku. Nič iné ako čakať sa nedá.
bola nepríjemná, lebo rieši xy zbytočných návštev ako napríklad tú tvoju..., počkaj na termín u dr. a kým nemáš silné kŕče alebo krvácanie oddychuj doma, v nemocnici s tebou nič iné neurobia, môžeš si kúpiť magnézium a užívať + kyselinu listovú, to je dobré na vývoj plodu
Bolesti som mala este silnejsie ako počas ms plus pocit tlaku zo spodu ci pichanie...všetko je ôk...
Neboj
Na ziadnom sone nebude nic v tomto stadiu vidiet,tak sa prosim ta ukludni.
Na sone bude uz MOZNO nieco vidno ked ti bude ms meskat tak dva tyzdne..
@dominikachnapekova hlavne kľud.. ja som to tiež tak mala na začiatku tehotenstva a teraz je primne 5 mesačná slečna...kup si Askorutin to je na zosilnenie ciev a gynekológ nech ti predpíše progestanelle na udržanie tehotenstva keď si prišla už o bábätko nedávno, držím palce 🙏
@karamelka1234 ďakujem krásne ale ja mám ísť až 27 lekárovi kvôli tomu že tento týždeň od pondelka ma dovolenku 😕😕
@karamelka1234 podľa vás je to hnedý výtok na potrat alebo sa uhniezdilo bábätko 😓😓😓😓
@dominikachnapekova nemusí to byť potrat..maternica je viac prekrvena viac sa roztahuje.. kľudne môžeš mať bolesti ako aj pri menzese a je to všetko ok.. a Askorutin je bez predpisu.. a keby si chcela byť v kľude zajtra zbehni na pohotovosť a normálne povec že tvoj gynekológ ma dovolenku uz si prišla o bábätko tak nechceš nič zanedbať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vyckaj do navstevy doktora, je skoro, stresovanie ti nepomoze...("mi" sa pise inak takto)