Dobrý večer, som 8+3 (9.týždeň tehotenstva). V piatok idem k lekárovi ale asi ma dovtedy porazí. Ide o to že od 6.2. mi je dosť zle, ale teraz od soboty mi je extrémne zle, vraciam tak 10x denne a neudržím v sebe ani vodu. Dnes mi prišiel Angelsound (kto nepozná - domáce usg na odposluch srdiečka bábätka) ... kúpila som si ho a chcela som ho používať od 12tt, samozrejme som nevydržala. Nič nepočujem. Hľadala som asi 20 minút úplne dole pri lonovej kosti a nič. Pri dcére som srdce počula už v tomto týždni. Vystresovaná som si radšej urobila tehotenský test a ten je negatívny. Ale teda viem že hodnoty hcg pomaly klesajú, ale negatívny test ? Doteraz mi ani nenapadlo že by mohlo byť niečo zle nakoľko stále vraciam ale teraz som dosť vystrašená. U doktora som bola 3 týždne dozadu a videl gestačný vak, žĺtkový vak a základ pre vývoj embrya, takže tehotná som minimálne určite bola.
Môže byť že sa plod prestal vyvíjať /nebije mu srdiečko ale tehotenské príznaky sa stále stupňujú ? Ďakujem krásne za rady ...
No tak tvoje druhe dieta asi lezi inak ako prve... pre nieco pisu od 12 tt. Zameraj sa na nieco ine, stres ti rozhodne nepomaha
Možno si veľa pila a mala moc zriadený moc, väčšinou príznaky vymiznu ak je niečo zle
@kris988 ak mas pochybnosti, zavolaj do svojej ordinácie, pýtaj sa lekára, mozno ta hned zavolajú
Pri 8+3 počuť na dopleri srdiečko je prakticky nemožné.. test neviem... chod za lekárom,ked sa ti niečo nezdá.
@lucia7933 dúfam že je to tak, mám ešte jeden, ráno skúsim
@7kikuska7 to ma jediné ukľudňuje, že mne sa príznaky stále stupňujú
@anjelicek26 naozaj ? lebo všade čítam že ženy v 8-9. týždni počuli, ale budem sa radšej držať návodu ... teraz v piatok idem k lekárovi, snáď je to ok
@kris988 verim ze bude vsetko OK, mne priznaky vtedy viacmenej vymizli ked sa mi to stalo bol to cca 8tt....
A angel sound som pri tomto dalsom tehotenstve skusala az od 14tt a hned som nasla,takze v takomto skorom tyzdni nemam skusenost ale pride mi to velmi skoro ved to srdiecko ma par mm
Ahoj, no v deviatom týždni musíš mat hcg stále obrovské, alebo sa mýlim keď tak skúsenejšie dievčatá má opravte. Aj keby si nebodaj potratila to hcg len tak nezmizne z krvi. Ak sa ti niečo nezdá hneď zajtra napochoduj svojmu ženskému, aj keď ten piatok či štvrtok už nie je taký rozdiel ale ja tá chápem, to čakanie je stresujúce. Ale zaujímavé s tým testom naozaj to neni možné…. Držím palce a daj nám vedieť ako si dopadla na kontrole
@kris988 ako si mohla mat negatívny? 😱 veď teraz má byť hodnota hcg práveže najvyššia. Väčšinou tá kontrolná čiarka ktorú každý hľadá na začiatku ako ducha, byva teraz ešte tmavšia ako tá základná. A test musi ukázať kedykoľvek aj cez deň aj ráno, skús este jeden. A cez angelsound je ešte skoro to fakt počúvaj najskôr od 12tt.
@lucia7933
@bluka2
@7kikuska7
@kassandra25
@anjelicek26
@jaskolka
@nika11103
@esmee3 tak dnes som bola u doktora, všetko je v poriadku, srdiečko bije 🙂 🙂 ale nedalo mi to a dnes som si robila clearblue test a je negatívny, tak ja neviem :D
@kris988 zried ho na 1/3 moc a voda.. ten hook efekt urcite je,ale ze až tak? Teším sa,ze je babatko v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no asi to bol zly test....lebo ja som teda zazila uz potrat a este 2 mesiace po nom mi vychadzali pozitivne testy...a plod uz bol davno prec...a to som mala aj normalnu menstruaciu uz medzi tym