Ahojte, Užívam na kašeľ Stoptussin a ako píšem už v názve témy, som v 18. Tyzdni. Myslíte si, že môže bábätku uškodiť? Užívam ho niekoľko dní, 5 ml, každých 6 hodín. Mám suchý, niekedy až dráždivý kašeľ, z ktorého ma už boli brucho. Pijem veľa čaju, jem vitamíny a ovocie a nie a nie sa zbaviť toho priserneho kašľa 😭 A doktorke sa dovolam až v pondelok. Preto sa pýtam na váš názor. Určite mi budete vedieť niektorá poradiť. Ďakujem vopred ☺️
@myscocka mala som rovnaký problém v tehotenstve, ale v lekárni mi odporučili len stodal. Nič iné som nemohla. Lieky od kašľu sa v prvom trimestri nemôžu užívať. Ak ťa bolí brucho choď zajtra na pohotovosť. Ja som takto skončila s krvácaním na gynde.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Stoptussin by tehotné užívat nemali.Tieto lieky niesú na tehotných dostatočne testované takže ti nikto 100% nepovie či to dieťatku ublíži alebo nie. Skôr skús stopkašel, ten je aj na suchý aj na vlhký kašel a môžu ho aj tehotné.