Baby co mate problem zo stitnou zlazou. Mali ste neja
ke problemy alebo komplikacieked ste otehotneli alebo pri porode?
@adka89 ak sa smiem spytat aky mas problem ty? Ja som mala hypofunkciu,co je znizena funkcia ŠŽ nasadili hormony L-Thyroxin,chodila som na kontroly,brali krv,ked bolo treba davku znizili,pripadne zvysili a vsetko dopadlo dobre,aj maly sa narodil zdravy a bez problemov.Po porode som si dala skontrolovat a hodnoty su v norme
@jankaferancova Ahoj, chcem sa opýtať kedy Ti zistili zníženú funkciu ŠŽ? Mne to zistili teraz na konci 5.mesiaca a tiež mi nasadili L-Thyroxin 50, mám z toho dosť stresy, či to nejako nemá vplyv na dieťa. Len nerozumiem ako som k tomu prišla keď pri predchadzajúcom tehotenstve mi nezistili nič, alebo nerobili testy na šž. Ďakujem.
@ivanat Ahoj,no v nejakom 5 mesiaci,podobne ako tebe.nemusis sa bat,babatku to vobec neuskodi.Tehotenstvo prinasa v tele zeny velke zmeny,aj co sa tyka hormonov,v urcitych stadiach ich moze chybat viac,inokedy zasa menej,takze nemusis sa bat,lieky uzivaj,ako ti predpisali.Drzim palce nech to vsetko dobre dopadne!
@jankaferancova Ďakujem za odpoveď, od včera čo mi to povedali, len čítam po internete a plačem celý deň, tak ďakujem, už sa cítim lepšie 🙂
@ivanat urcite sa nemas coho bat,tieto lieky neuskodia,prave naopak len pomozu aj tebe aj babatku 😉
baby pprosim vas je tu dáka čo bere alebo brala L tyhroxin 50 mg a skrátil sa jej cyklus??mne ho nasadili a po 2 týžd som dostala menzes!!! od poslednej MS mylsim volala osm doktorke či to može byt tým a povedala že ano ...že mam yvsadit na 2 týždne a potom sa dohodneme na inej liečbe.-((( berem tokrátko velmi a hned takýto šok...ach neveim čo robit anisama
@jankaferancova
@adka89
@soldi
@taja27 moja ani mne nic podobne nesposobil a to som ho brala dlho
@jankaferancova hm nevien teda čim to je či je to tým či nie ale mudr povedala že ano može byt z toho tak neviem čudne proste..
@taja27 tak kludne to moze byt z toho,kazda z nas ma iny organizmus a ten reaguje na lieky a rozne ine zmeny u kazdej odlisne a ked Ti to aj dr.potvrdila,tak moze byt
Ahojte, ja som tretorodicka a som hypofunkcna od prveho tehu.....dnes uz beriem euthyrox 125 - ku, vsetko je to o sledovani hormonov. Liecim si to 9 rok, davky sa stale zvysuju, arytmia je tiez dost vazna, ale na to lieky teraz nesmiem, ale obe decka mam ok, teda starsia ma pozitivne protilatky, druhy je uplne ok a tretie sa narodi asi o 10 tyzdnov a dufam, ze vsetko bude zas ok.
Ahoj, ja mam tyreotixikozu a nemala som problem ani pocas tehotenstva, ani pocas porodu. Dcerka je tiez ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skus sa spytat tu: https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/stitna-zlaza-a-otehotnenie-viete-nieco-blizsie/