Ahojte,
som v 10tt a dnes som mala takú zvláštnu sprchu začalo ma bolieť pri očiach a pri koreni nosa a potom sa mi začala točiť hlava a skoro som odpadla, ma musel priateľ vyťahovať a na chodbe už von z kúpelky mi zalahlo v usiach (nepríjemný pocit) a nevládala som dýchať....
Je dosť možné že zato môže tlak ?
Alebo som rozmýšľala aj nad tým že som si nejako trafila nerv na prste nohy (pred mesiacom som ho mala zlomený a ešte stále si ho občas citim)
Máte nejakú skúsenosť poprípade mala by som to riešiť s dr.?(gynekológ/obvodný)
@nikk3y ahoj, v prvom trimestri som mala vždy večer stavy na odpadnutie a tlak som mala v poriadku....točila sa mi hlava,nevládala som ani prejsť a ešte sa mi aj jazyk motal 😆....prešlo to po 14.tyzdni.....neskor som však mala problémy s tlakom a kôli tomu som aj rodila cisárskom
Och no ja vo všeobecnosti som mala problémy s tlakom ale toto ma celkom vystrasilo 🙄😳
Čiže je dosť možné že tento môj stav bol začiatok? :O @andreatyler ... aj by som sa doktorky len je v karantene a teraz som aj ja na PNke
Ach síce to skôr aj u mňa bude tlak :/ a pomáhali ti pri týchto stavoch niečo? @mimka11111
@nikk3y ja som to tak mala v 1.trimestri,raz som odpadla u dr.,potom aj v obchode keď som sa vybrala na nákup,dosť nepríjemné,prišlo to z ničoho nič...Môj dr.to nijako neriešil.
@nikk3y áno,posteľ 😆, ale ani tam som sa sama nevedela dostať .....ja som si pri tých stavoch merala tlak a mala som ho normálny, cítila som sa ako opitá....bolo to ale vždy len večer,našťastie....po 13.tt to prešlo a problémy som začala mať až okolo 30t. ....vysoky tlak, čo ja som ale na sebe vôbec necítila....a potom bielkoviny v moči
@crystal333 to vážne??? A práca čo ako?
@mimka11111 pfuha 😳 ešte že len večer ale ja sa bojím že to bude aj cez deň 🤔😱
@nikk3y no ja som som robila v tej dobe v sbs,tak v pohode akurát ,že som nočné už potom nerobila. Celkovo som pracovala do 20 týždňa,,keďže potom som sa začala otvárať a hrozil predčasný pôrod🙄
Odmeraj si viac dni kazdy den 2x denne tlak a uvidis. Ale moze byt aj nahoda. Proste prislo Ti len zle
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikk3y Mne byvalo na odpdnutie v druhom trimestri, koli nizkemu tlaku, ktory sa v druhom trimestri este znizil. Ale tvoje priznaky s tou bolestou pri ociach a zalahnutie v usiach a problem sa nadychnut som nemala. Su dost specificke a radsej by som sa hned opytala doktora.