Baby prosim Vas, je normalne ak uz nejakych 15 hodin mam brucho ako skala? Ziadne uvolnenie, je tvrde, vcera bolo 5 falosnych pravidelnych kontrakcii aj, ja len ci to je normalne ak je sustavne bez prestavky tvrde....a aj take palenie v celom bruchu som mala, v noci, teraz rano uz nie....dakujem za odpovede a preppacte ak zbytocne stresujem,som prvoroodicka...
15 hodin??? to je uz strasne dlho, radsej chod k dr nech ta skontroluju
no vazne ta nechcem strasit, ale fakt je to uz dlho, nevyzera to dobre. istotne by som zasla k lekarovi, nech vies teda na com si, nevahaj s tym.
@4stanka4
@kvetinka1797
@bronik89 zatial nedviha, ale babo sa hybe....dakujem , budem volat
Tvrde v celom rozsahu?? Nema chrbatik pootoceny viac?
@trgypadl ano v celom rozsahu od vcera uz....doktor moj je vraj chory, preistotu som volala priamo do porodnice a ze si mam dat magnezko jedno a ked nepovoli mam prist normalne uz....
Ahoj autorka. Ja som v 35 týždni a v piatok som s takým tvrdnutím skončila v nemocnici 🥲 týždeň predtým zle ctg a gynekológ mi dal k magnéziu no-spu ale bez efektu. Tvrdlo veľmi ale cítila som aj tlaky dole. Tak som tu od piatku, dnes posledná infuzia a nábeh na tabletovú formu. Určite zabehni k dr. hoc nedvíha ☺️ už si ďalej ako ja, uvidíš čo ti povie, mne stále točia ctg a kontrolujú krčok.
@dota6 Dakujem krasne, dobalujem posledne veci a cakam na priatela, lebo aj po telefonate s porodnicou povedali, že mam urcite prist :D magnezium nepovolilo zatial vobec
Hmm, keby sa ti nieco nezdalo radsej sa chod ukazat, sleduj si pohyby, drz sa💞
Ja som magnézium brala uz od 25 týždňa lebo som tvrdla 😕 a tvrdla som aj s ním. Len menej. Uvidíš čo ti povedia. Mne to ukľudnili ☺️ držím palce a budem na teba myslieť.
držím prsty nech je všetko v poriadku, daj vedieť ako si dopadla 😉
Drzim palce a daj vediet ako si dopadla 😊
Drz sa, vela stastia 💞
Super 😇 hlavne, že je všetko v poriadku. Držte sa ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
radšej zavolaj Dr lebo je to už naozaj dlho