Stále tvrdé brucho v 38. týždni

18. okt 2022

Baby prosim Vas, je normalne ak uz nejakych 15 hodin mam brucho ako skala? Ziadne uvolnenie, je tvrde, vcera bolo 5 falosnych pravidelnych kontrakcii aj, ja len ci to je normalne ak je sustavne bez prestavky tvrde....a aj take palenie v celom bruchu som mala, v noci, teraz rano uz nie....dakujem za odpovede a preppacte ak zbytocne stresujem,som prvoroodicka...

4stanka4
18. okt 2022

radšej zavolaj Dr lebo je to už naozaj dlho

kvetinka1797
18. okt 2022

15 hodin??? to je uz strasne dlho, radsej chod k dr nech ta skontroluju

bronik89
18. okt 2022

no vazne ta nechcem strasit, ale fakt je to uz dlho, nevyzera to dobre. istotne by som zasla k lekarovi, nech vies teda na com si, nevahaj s tym.

autor
18. okt 2022

@4stanka4
@kvetinka1797
@bronik89 zatial nedviha, ale babo sa hybe....dakujem , budem volat

trgypadl
18. okt 2022

Tvrde v celom rozsahu?? Nema chrbatik pootoceny viac?

autor
18. okt 2022

@trgypadl ano v celom rozsahu od vcera uz....doktor moj je vraj chory, preistotu som volala priamo do porodnice a ze si mam dat magnezko jedno a ked nepovoli mam prist normalne uz....

dota6
18. okt 2022

Ahoj autorka. Ja som v 35 týždni a v piatok som s takým tvrdnutím skončila v nemocnici 🥲 týždeň predtým zle ctg a gynekológ mi dal k magnéziu no-spu ale bez efektu. Tvrdlo veľmi ale cítila som aj tlaky dole. Tak som tu od piatku, dnes posledná infuzia a nábeh na tabletovú formu. Určite zabehni k dr. hoc nedvíha ☺️ už si ďalej ako ja, uvidíš čo ti povie, mne stále točia ctg a kontrolujú krčok.

autor
18. okt 2022

@dota6 Dakujem krasne, dobalujem posledne veci a cakam na priatela, lebo aj po telefonate s porodnicou povedali, že mam urcite prist :D magnezium nepovolilo zatial vobec

trgypadl
18. okt 2022

Hmm, keby sa ti nieco nezdalo radsej sa chod ukazat, sleduj si pohyby, drz sa💞

dota6
18. okt 2022

Ja som magnézium brala uz od 25 týždňa lebo som tvrdla 😕 a tvrdla som aj s ním. Len menej. Uvidíš čo ti povedia. Mne to ukľudnili ☺️ držím palce a budem na teba myslieť.

4stanka4
18. okt 2022

držím prsty nech je všetko v poriadku, daj vedieť ako si dopadla 😉

tania12
18. okt 2022

Drzim palce a daj vediet ako si dopadla 😊

autor
19. okt 2022

@tania12
@4stanka4
@dota6
@trgypadl
Baby dakujem vam ste zlate, poslali ma domov , ze vsetko v poriadku a som a dva prsty otvorena, pasy nezaznamenali kontrakcie....brusko stale tvrde a aj bolesti menstruacne ale nic pravidelne ...majte sa krasne 😘

trgypadl
19. okt 2022

Drz sa, vela stastia 💞

dota6
19. okt 2022

Super 😇 hlavne, že je všetko v poriadku. Držte sa ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre