Stále špinenie a krvácanie v prvom trimestri

12. okt 2022

Ahojte . Som už naozaj zúfalá. Začala som 10tt. V 7 tt som začala špiniť a dostala som lieky. Chvíľu bolo dobre a potom som miesto spinenie mala slaboruzovu krv potom zasa “iba” spinenie. No tento víkend sa to vyhrotilo na krvné zrazeniny a deň nato silne krvácanie ako pri menzese. Babo je zatiaľ v poriadku no ja stále spinim a silno a som z toho už naozaj zúfalá. Vôbec nevedia prečo sa to deje. Už som psychicky vyčerpaná nemôžem sa úprimne tešiť pretože stále nwviwm čo ma čaká . Mali ste to niektorá tak ?

lucia7933
12. okt 2022

mala som spinenie, ale u mna to nedopadlo dobre, babo sa nevyvijalo. Ale u teba to moze byt nieco ine

macko1007
12. okt 2022

ahoj,u mna to bolo spinenie cca od 5tt do 10tt tolko nervov a stresov co som zazila,ku koncu 10tt som dokonca mala aj hematom takze opat nervy a stres.. brala som do 13tt duphaston a ascorutin,magnezko..po 12tt akoby utalo klop klop a je pokoj..len u mna to bolo vzdy slabo ruzove/hnede spinenie ,nikdy lrv ani zrazeniny ale tiez nevedeli z coho to proste je

macko1007
12. okt 2022

@macko1007 a predtym tehu som spinila cca od 4tt a nedopadlo to dobre,o babatko sme prisli bol to MA v 10tt(prestalo sa vyvijat v 7tt) preto som mala toto tehu taky stres

jaga18
12. okt 2022

Pri prvom som dost krvacala až do 12tt. Všetko bolo v poriadku, bola som sledovaná v nemocnici, hematom to nebol , dodnes netuším, čím to bolo. Ale všetko dopadlo dobre.

lienka156
12. okt 2022

Ja som tiez spinila dlho, od 9tt do 14tt. Tiez som brala kde jake lieky, vobec to neprestavalo, navsteva zachoda bola nocna mora, ze co ma caka.... raz to bola aj cerstva krv a uz som v 38 tt 🙂 takze je to individualne asi...

zuzi0911
20. okt 2022

Spinila som týždeň v 6tt ..potom na prelome 10/11tt ,aké to iba jednorazovo ..A teraz opäť v 17tt ...2 dní...
Asi cievky mam slabšie....zdroj sa nenašiel...
Babatko to neohrozuje..
Pokiaľ nemas hematom ,či sa ti neodlupuje placenta je to dobre znamenie...Dr vždy kontrolujú hlavne tieto 2 veci ....

mimifred
24. apr 2024

@macko1007 ahoj prosim ta viem ze je par rokov co si mala tento problem ale chcem sa opytat jednu vec
Ked si bola na utz bolo vidno v gestacnom vacku uz emriko ?
Ja som 6+3 a len gestacny vacok , ztkovy ani embriko niesu vidno 🥹

macko1007
14. máj 2024

@mimifred ahoj,uz sme nechodim tak prepac ze az teraz🙈 ano ,ja som bola 5+3tt na pohotovosti a uz bilo aj srdiecko..vsetko dopadlo nastastie dobre..ty ako?

mimifred
22. máj 2024

@macko1007 ahoj uz ani ja sem nechodim
U mna to nedopadlo dobre 🥹 teraz cakam kedy dostanem menzes a mozem ist potom k dr.na kontrolu 😞 ale tesim sa ze ty si v poriadku 👏🏼🤗 a baby samozrejme ❤️

macko1007
25. máj 2024

@mimifred ja som pred tym potratila,prestalo sa vyvyjat babo… sla som na kyret a po 3mesiacoch sme to skusili a podarilo sa hned.. musis len verit ze vsetko bude dobre..posielam vela sil 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre